Behov for økonomisk frihet?

Alle har nok vært i en situasjon hvor pengene ikke strekker til neste lønn. Det kan være bilen som stoppet opp, en ferie det skal betales forskudd på eller liknende. Det er kanskje heller ikke snakk om de store summene man trenger. Løsningen kan da være å ta opp et lån uten sikkerhet. Ferratum Bank kan tilby deg å låne penger til neste lønning.

Hvor kan du søke om forbrukslån?

Det er forholdsvis enkelt å låne penger, dersom man har behov for litt ekstra økonomisk frihet en periode. Ved denne formen for lån krever ikke bankene at pengene skal gå til et spesielt formål. Vi her hos Ferratum Bank gir deg muligheten til å ta opp et usikret lån. Søknadsprosessen er enkel og ukomplisert, og du identifiserer deg med BankID.

Expresskreditt er et lite forbrukslån som du betaler tilbake igjen i løpet av 45 dager. Årsaken til at denne typen lån også kalles et sms lån, er at når du har søkt om lånet online, kan du få svaret på SMS. Ferratum Bank kan gi deg lån på beløp mellom kr 1 000 og kr 6 000. Faktura for betaling kommer tilsendt på mail, og du kan betale via nettbank.

Vilkårene våre for å få innvilget et lån er enkle, siden det her er snakk om lave lånesummer. Det er mange banker som tilbyr raske lån og at du har pengene på konto innen kort tid, men det kan ofte ta 1-2 dager før pengene er på konto. Søker du lån hos oss i Ferratum Bank holder vi lovnaden vår; dersom du søker før kl. 14 på hverdager, har du pengene samme dag.

Hvem kan søke om lån?

I utgangspunktet kan alle som er myndige søke om forbrukslån. Men de forskjellige bankene har selv satt enkelte vilkår for lån. Bankenes vilkår varierer, men hovedtrekkene er like. Det er satt en grense for alder nedad, krav til inntekt og at man ikke har betalingsanmerkninger. Når du vurderer å låne penger vil du oppdage at alt fra lånesummer til rentenivåer er meget varierende. Forbrukslån med lav rente er ikke alltid de rimeligste, det avhenger av lånesum, gebyrer og nedbetalingstid. Tar du opp et smålån fra oss er renten høy, men de faktiske utgiftene er lave. Vil du se hvor mye et lån vil koste deg kan du bruke lånekalkulatoren vår.

Da får du oppgitt hvor mye ekstra du må betale i renteutgifter, og hvor store månedlige avdrag du må betale. Vi her i Ferratum Bank har også noen vilkår for å innvilge lån til deg. Likevel stiller Ferratum Bank noe høyere krav i forhold til mange andre banker. Du må være fylt 20 år og ha inntekt. Vi krever også at du har et norsk mobilnummer og en e-postadresse. Har du betalingsanmerkninger kan vi ikke innfri lånesøknaden din. Når du har sendt inn søknaden din foretar vi en kredittsjekk. Kommer den tilbake med et positivt resultat er lånet ditt.

Nettbank og trygge løsninger

Å låne penger fra Ferratum Bank er trygt. Vi benytter BankID for sikker identifisering og elektronisk signering, en sikkerhet for både deg og oss. Har du i tillegg behov for en brukskonto kan vi tilby dette gratis. Våre betalingsløsninger og lånetilbud er sikre, og gir deg den tryggheten du trenger som låne -og bankkunde. 

 

Lån opptil 30.000 kr uten sikkerhet!

Uttaksbeløp

Månedskostnad fra: 500 kr

 

 

Se betalingsplan eksempel

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error