Søk om lån på inntil 6000 Kr på www.ekspresskreditt.no

9 tips for en billig feriedag

For deg som ikke vil bruke mye penger, men som likevel ønsker en spennende sommer full av aktiviteter gir vi deg 9 billige ferietips. Ta med dine nære og kjære på et eventyr i sommer!

 1. Piknik i parken – Den beste tiden å ta i bruk parken er på sommeren. Hvile på en parkbenk, omgås dine venner eller bare nyt av hva sommeren har å by på i parken. Søk etter nærliggende parker på nettet eller besøk et turistbyrå for tips.
 2. Dra på et arrangement – Det finnes mange gratis arrangementer på sommerstid. Ta en titt i lokalavisen for å se hva som skjer i nærheten av deg.
 3. Gratisforelesninger – Bibliotek, foreninger og folkehøyskoler arrangerer ofte interessante og inspirerende gratisforelesninger. Hold deg oppdatert via internett eller se etter annonser i avisen for å se om det finnes forfattere, forskere eller andre spennende personer som holder foredrag i nærheten av deg.
 4. Leiebil – Flere firmaer har et system der kunder får kjøre tilbake deres biler gratis. Disse bilene kan leies gratis når en leiebil behøver å kjøres fra et sted til et annet. www.hertzfreerider.no
 5. Museum – På flere steder i landet finnes det museer med fri entré. Blant annet Forsvarsmuseet og Filmmuseet i Oslo eller Sjøfartsmuseet i Bergen.
   
 6. Nasjonalparker – Norge har hele 37 fantastiske nasjonalparker. Helt fra Varangerhalvøya i nord til Ytre Hvaler i sør kan du nyte av vandringsgleder, innsjøer, blomstrende enger og høye fjell.

http://www.visitnorway.no/aktiviteter-og-attraksjoner/naturlige-hoydepunkter/nasjonalparker/

 1. Meetup – Meetup er et sosialt nettverk som videreformidler gruppemøter på ulike steder rundt om i verden. Gjennom Meetup kan man gå med i grupper som har felles interesser, som politikk, bøker, spill, filmer, helse, husdyr, karriere eller fritidsinteresser.
 2. Telttur – samle familien og dra på camping. Du behøver ikke dra langt hjemmefra for å føle at du er på ferie. Slå gjerne opp et telt i hagen eller undersøk hvor i nærområdet du får campe.
 3. Dra på stranden – ingenting minner vel sommer mer enn en tur på stranden. Bygg sandslott, samle skjell eller ta deg en frisk dukkert i sjøen.

 

Skulle du allikevel ha behov for ekstra lommepenger kan du søke om ett lån ved å klikke på knappen nedenfor!

 

 

www.ekspresskreditt.no

Ferratum Bank p.l.c.
Tagliaferro busines centre level 6
14 High Street Sliema MALTA
kundeservice@ferratumbank.no

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error