Gjør drømmer mulig!

 

Helt siden du flyttet inn i leiligheten din for nesten to år siden har du hatt en plan om å renovere det ekstra rommet om til både et studierom og et gjesterom, sånn at familie og venner kan overnatte hos deg når de er i byen.

18 måneder har gått, og ekstrarommet ser dessverre mer ut som en bod. Hver gang du stikker hodet inn døra, blir du minnet på at du virkelig burde gjøre noe med til helgen. "Kanskje neste helg," sukker du.

Et par dager senere får du en e-post fra en av dine nærmeste venninner. Hun skriver at hun skal til byen noen dager i slutten av måneden, og lurer derfor på om det hadde vært ok om hun låner gjesterommet ditt mens hun er der.

"Selvfølgelig!" sier du, begeistret av tanken på å få se din beste venn for første gang på et år!

Ingenting er bedre enn en tidsfrist for å komme i gang med et prosjekt!

La drømmen bli virkelighet!

Du bretter umiddelbart opp ermene og går inn på ekstrarommet, og lager en plan for å revolusjonere og renovere rommet. Det første du må gjøre er å kjøpe og sette opp en bokhylle sånn at alle de kjære bøkene dine kan få komme opp av pappeskene de ligger i.

Du har også lyst til å kjøpe en stilig sovesofa som gjestene dine kan sove på, et garderobeskap og en stor, komfortabel lesestol for late søndager, i tillegg til noe annet interiør som vil gjøre rommet flott.

Du står i døråpningen, kniper sammen øynene og du kan nesten se hvor stilig rommet kommer til å bli. Du smiler, for endelig skal du få det gjesterommet du har tenkt på så lenge.

Men for å få dette til i løpet av så kort tid, trenger du litt hjelp.

Se enkelt hvor mye du kan få i låneramme.

Første 30 dager er rentefritt!

Uttaksbeløp

Månedskostnad fra: 500 kr

 

 

Se betalingsplan eksempel

 

Se på det som en hjelpende hånd

Det er i slike situasjoner at Ferratums Credit Limit vil være den perfekte hjelpende hånden. Våre PLUS Låneprodukter kan du låne beløp fra 1.000 kroner og opptil 20.000 kroner.

I motsetning til tradisjonelle mikrolån, har vår Credit Limit en mer fleksibel tilbakebetaling, med mulighet for å betale mer eller mindre i hver måned. Slik at du kan få en god oversikt over din økonomi mens du betaler tilbake.

Takket være vår automatiserte kredittscoringsteknologi, kan du få svar på din lånesøknad i løpet av noen få minutter. Fullfør en søknad på nettsiden vår på en, to, tre - her er det ingen papirer som skal fylles ut, og det er ingen kø. Vi streber etter å si ja når andre banker sier nei.

Vårt mål er å kunne vært best på tilgjengelighet for våre kunder. Vi har derfor en døgnåpen personlig kundeservice.

Hva kan vi gjøre for deg?

Lik dette innlegget hvis du tenkte det var nyttig. Del dette innlegget folk du kjenner som kan synes det samme! Flere gode historier og tips finner du på bloggen vår!

Vil du vite hvordan Ferratum kan gjøre livet ditt enklere? Les mer her!

Søk om forbrukslån

 

 

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error