Hva er det med bryllup som gjør at dette er den mest gledelige og samtidig den mest stressende hendelsen vi sannsynligvis vil oppleve? For mange mennesker oppleves det å planlegge og å arrangere sin store dag som en heltidsjobb. Faktisk tar det ofte over hele livet.

Å velge og å booke lokalet for bryllupsfesten, å avgjøre gjestelisten, å organisere sitteplasser, å velge en dato, å finne ut mer om fotografer, cateringfirmaer, underholdning og blomsterbutikker - listen er tilsynelatende uendelig!

Deretter velger du et bryllupsbudsjett. Den gjennomsnittlige europeer bruker 43 450 kroner på bryllupet mens et gjennomsnittlig norsk bryllup koster over to ganger så mye.

 

Å jobbe med et bryllupsbudsjett kan være en lang og stressende prosess. Hvor mange gjester skal man invitere? Hvor er lokalet? Hvor mye koster catering? Fra utskrift av invitasjoner til leie av lokalet, fra catering til brudekjole, det er mange utgifter.

Når den store dagen endelig kommer, er det bekymringen om alt vil gå bra. Vil forloveren huske ringene? Vil det regne eller vil solen skinne? Sannheten er at bryllup ikke trenger å være så stressende.

Nedenfor er fire tips som vil skape zen over bryllupet ditt:

 

1. Ta bryet ut av planleggingen

Selv om det selvsagt finnes bryllupsplanleggere som kan hjelpe deg med å planlegge bryllupet ditt, finnes det også noen enkle måter som hjelper deg med å komme i gang.

Det finnes apper utviklet for å hjelpe deg med alt fra planlegging og å holde oversikten over gjøremålslister til å holde styr på svarene på invitasjonene og å sette opp en ønskeliste. Bruker du dem vil du være mye roligere og mer fokusert. Paste Magazine har satt sammen en liste over noen fantastiske apper for å hjelpe deg med å planlegge din store dag.

Se hvordan en av disse appene kan hjelpe deg med å planlegge din store dag.
 

2. Husk hvorfor du gjør det

Til syvende og sist er du i ferd med å gifte deg med personen du elsker. Tross alt er det dette bryllupet handler om. Din store dag bør være en glad anledning.

Nyt prosessen å planlegge sammen med din elskede, le, og ikke ta ting så seriøst. Alt vil gå bra, og så lenge dere har hverandre, er det alt som betyr noe.

 

3. Pengebekymringer, kom dere bort!

Når du har bestemt deg for bryllupsbudsjettet, er det ofte veldig utfordrende å finne pengene. Å bruke et kredittkort til å betale for bryllupet er sannsynligvis ikke den beste ideen. Men for mange er et forbrukslån den perfekte løsningen.

Rentene på forbrukslån er generelt også mye lavere enn på kredittkort og tilbyr en mye mer fleksibel tilbakebetalingsplan. Hos Ferratum kan du for eksempel fylle ut en søknad på bare noen få minutter og få pengene inn på kontoen din innen 24 timer.

 

4. Gi slipp

Gi slipp på presset om å ha "den perfekte dagen". Alt kan ikke planlegges og det som vil skje vil skje! Kanskje sammenligner du din store dag med en venns bryllup eller en scene fra en film?

Senk skuldrene, ta et dypt åndedrag og pust, og feire det som burde være en fantastisk anledning.

Lik dette innlegget hvis du synes det var nyttig. Del dette innlegget hvis du kjenner noen andre som kanskje kan ha nytte av det. Flere gode historier og tips finner du på bloggen vår!

 

Les mer

 

Likte du denne artikkelen? Del den med dine venner:

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error