Tilbake til hverdagen etter sommeren

 

Sommertid handler om å slippe tak på livet, slappe av og kose seg. Vi spiser og drikker mer enn vi kanskje burde, vi sover til ulike timer, vi bryter våre normale rutiner. Hei, det er alt en del av moroa.

Gjennom alle de ekstra aktivitetene, restaurantbesøkene, ekstra runder av drinker, hotellene, reisene, betyr dette at vi må bryte budsjettet. Men du kan ikke sette en pris på fantastiske minner om ferier i solen og tid brukt med venner og familie, ikke sant?

Men nå med sommeren over, er det på tide å komme tilbake på sporet. Dette betyr vanligvis å spise normalt igjen, trene, komme tilbake til våre rutiner, og komme på toppen av vår økonomi.

Se på moroa… Så budsjettet

Det kan være et skummelt konsept, men det første vi må gjøre etter sommerferien er å se på moroa. Dette betyr å se på gjelda.

Men før du gjør det, er det veldig viktig å motvirke eventuelle negative følelser med positive følelser. Derfor, så snart du ser på din gjeld fra sommeren, setter du umiddelbart opp et budsjett.

Finn ut hvor mye du kan sette av til å betale din gjeld. Bare 500 kr for hver lønn er nok til å fortelle hjernen din at du beveger deg i riktig retning, og du vil føle deg mer i kontroll.

Se enkelt hvor mye du kan få i låneramme.

Første 30 dager er rentefritt!

Uttaksbeløp

Månedskostnad fra: 500 kr

 

 

Se betalingsplan eksempel

 

Akkurat her, Akkurat nå

Nå, hva om, i tillegg til sommergjelda, har du kommet hjem til regninger som må betales, kredittkortets minimumsbalanse oppbrukt, og du må kjøpe dagligvarer for uken, men du får ikke betalt før neste uke?

Noen ganger trenger du litt hjelp for å få deg tilbake på sporet. Derfor utformet Ferratum sine enkle, fleksible, forbrukslån som gir deg rask tilgang til midler.

Kunder kan fylle ut en raskt lån søknad på nettet i løpet av få minutter, og en lånebeslutning vil bli vist på skjermen i neste sekund. Ikke noe papirarbeid, og ikke noe regnskap kreves.

Nøye uttenkte planer

Når du har fått utarbeidet hvordan du skal håndtere den nærmeste fremtiden, og med budsjettet i hånd, er det viktig å sette sammen et veikart for når og hvordan du har tenkt å betale din sommergjeld.

I tillegg til det beløpet du har satt av fra lønnen til å betale av gjeld, avhengig av størrelsen på gjeld og tidsramme, kan du bestemme, som mange andre, at det å ha en ekstra inntektskilde er den beste måten å komme seg over ting.

Kan du tilby dine ferdigheter og hente inn litt freelance arbeid noen timer i uken eller i helgen?

Uansett hva du bestemmer, er det viktig å føle seg i kontroll over økonomien din, og ikke la noe dempe gleden av en fantastisk sommer.

Lik dette innlegget hvis du synes det var nyttig. Del dette innlegget med andre som du tror også vil ha glede av det! Flere gode historier og tips på bloggen vår!

Vil du vite hvordan Ferratum kan gjøre livet enklere? Lær mer her!

Søk om forbrukslån

 

Likte du denne artikkelen? Del den med dine venner:

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error