“Kommer denne situasjonen til å bety noe om et år? Hvis ikke, er det ikke verdt å bekymre seg.” - Angela Orr

Vi har alle vært der. Uavhengig av detaljene, kan vi alle finne oss selv i en vanskelig økonomisk situasjon, og tillate oss å bli fanget av dramaet og følelsene i situasjonen.

Plutselig føler vi oss overveldet, og våre bekymringer blir forstørret. Og det er det største problemet. Ofte tror vi våre problemer er større enn hva de faktisk er.

Uansett hva slags problemer du opplever for tiden med økonomien din, er den mest effektive løsningen å få deg til å føle at du har det under kontroll.

Her er fire måter du kan ta tilbake kontrollen på:

1. Få perspektiv

Først er det viktig å ta et skritt tilbake og få litt perspektiv. Se på situasjonen objektivt som om du var en tredje person, og deretter spør hvor alvorlig dette problemet faktisk er.

Er det livstruende? Nei. Vil ting alltid være på denne måten, og vil jeg føle dette stresset for alltid? Nei. Vil dette bety noe om en uke, et par måneder, eller et år fra nå? Sannsynligvis ikke. Er det løsninger tilgjengelig? Ja.

2. Handling

Å fatte en beslutning, være pro-aktiv og iverksette tiltak, er alle effektive måter å bekjempe negative tanker eller følelser. Når vi føler at vi har kontroll over våre liv, føler vi oss mer positive og opplagte.

Ved å handle kan vi erstatte en negativ følelse med en positiv opplevelse. Men før du gjør en viktig handling, er det viktig at vi gjør det fra en rolig og avbalansert, mental tilstand og ikke bare reagerer ut fra følelser.

Å ikke å ha tilgang til penger kan få oss til å føle oss maktesløse og tro at våre muligheter er begrenset. Mens penger i seg selv ikke er kilden til lykke, kan det å ha dem styrke oss og hjelpe oss til å skape flere muligheter.

Sikrer du deg et lån for å få bilen fikset, for eksempel, kan dette få deg til å føle deg mobil og derfor i kontroll igjen. Sikrer du deg et raskt lån for å betale ned de gnagende regningene som hoper seg opp og sette en stopper for skumle inkassovarsler, kan dette lette dine bekymringer.

3. Innse at du ikke er alene

Det kommer sannsynligvis ikke som noen overraskelse at manglende økonomi er den ledende årsaken til stress i våre liv. Faktisk påvirker økonomiske bekymringer ofte også helt andre områder av våre liv, som for eksempel våre relasjoner til andre folk.

Derfor kan det være nyttig å huske at du ikke er alene om dine frustrasjoner du føler rundt penger. Din situasjon, så vanskelig som det enn kan føles, er ikke unik og kan løses.

4. Det finnes alltid en løsning

Det å ha tilgang til nok penger gir en befriende følelse, uansett om det er for å få en bil tilbake på veien, innkjøp av sykkel så du kommer deg til og fra arbeid, eller sikre deg en flybillett til en annen del av landet for et viktig jobbintervju.

Hjelpen er her om du vurderer et kortsiktig lån for å få tilbake kontrollen over livet ditt og for å skape flere muligheter for deg selv og andre.

Som en internasjonal pioner innen finansiell teknologi og mobile utlån har Ferratum vært med på å hjelpe folk å si “ja” til muligheter siden 2005.

Vår misjon er enkel - å gi de beste, raskeste og mest brukervennlige utlån og banktjenester tilgjengelig 24/7. Du kan søke om et lån online i løpet av få minutter, og få de pengene du trenger i løpet av en dag. Så enkelt er det faktisk.

“Ikke stress for de små tingene ... de er alle bare små ting.” - Richard Carlson

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error