Vi har alle sammen travle liv. Mellom arbeid, henting av barna i barnehagen, trening og husarbeid er det lett å la tilknytningen og forholdet til våre partnere komme litt i skyggen.

Ved slutten av en travel dag på jobben kaster du vesken på gulvet, sparker av deg skoene og setter deg ned foran TV-en. Kanskje partneren din setter seg ned i den andre enden av sofaen for å se på TV sammen med deg. Etter et par timer går dere begge til sengs, våkner opp neste dag, går på jobb og gjentar hele prosessen. Hva skjedde med det gode samværet dere hadde før?

Mens det er ekstremt viktig å ha interesser utenfor et forhold, er det minst like viktig å tilbringe kvalitetstid sammen og være en kilde til støtte og vennskap for hverandre.

Øyeblikk med kvalitet

“Et vellykket ekteskap krever forelskelse mange ganger, alltid med samme person.” - Mignon McLaughlin

En vanlig klage blant mennesker i langvarige forhold er at en eller begge parter ikke lenger føler seg verdsatt. Med våre travle liv er det lett å bli hengt opp i rutiner der vi lever parallelle liv relativt til partneren og tar forholdet for gitt.

Barbara Fredrickson, en ledende sosialpsykolog og amerikansk professor ved University of North Carolina i Chapel Hill, ga i 2015 ut en bok som heter "Love 2,0". Denne boka diskuterer betydningen av å skape “øyeblikk med forbindelse”, om og om igjen.

Sannheten er at alle ønsker å føle seg elsket, verdsatt, og tilknyttet. Under tidlige stadier i et forhold, når alt fortsatt er nytt, vil ethvert øyeblikk og enhver opplevelse skape fantastiske minner. Det å opprette magiske øyeblikk trenger ikke å være en ting fra fortiden.

Gjenskap gnisten

Det er viktig å la de som vi elsker vite at de er viktige for oss. Finnes det en bedre tid å vise våre partnere at vi elsker dem enn på bryllupsdagen eller årsdagen for kjæresteforholdet?

Når var siste gang dere tok dere en kveld på byen eller gjorde noe spontant og litt villt sammen? Pakk en koffert og kom dere av gårde!

Uansett hva dere gjør, uansett hvor dere drar, ta dere tid til samvær. Del et romantisk måltid, utforsk en ny by sammen eller dra på hyttetur. Listen med muligheter er uendelig lang.

Ingen unnskyldninger

Ikke la en mulighet gå i vasken.

Kanskje du ikke får utbetalt lønn før til neste uke? Eller har dere hatt en måned med mange utgifter? Uansett årsak, vi i Ferratum forstår at noen ganger kan det være økonomisk stramt.

Hvis du ønsker å overraske din kjære med en romantisk tur, men behøver en hjelpende hånd med penger, har du kommet til rett sted. Vi i Ferratum har utviklet enkle, fleksible og kortsiktige lån som gjør at du kan få tilgang til penger raskt og begynne å skape minner for livet umiddelbart.

Søk om et av våre Ferratum-lån gjennom vår mobilapp eller via vår nettplattform og få vurdert søknaden din i løpet av få minutter. Når lånet er godkjent, kan du begynne å planlegge din romantisk flukt allerede neste dag.

“Det finnes bare en lykke i dette livet, å elske og bli elsket.” - George Sand

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error