Vi ønsker alle å leve et rikt og fantastisk liv. Ofte sitter vi fast med å bare leve vårt daglige liv, slik at vi glemmer å gjøre ting som gir oss glede og som vil skape varige minner.

Vi ender opp foran TVen og ser andre mennesker leve sine fantastiske liv. Vi lar dagene passere dag ut og dag inn.

Livet på sitt beste handler om øyeblikk og opplevelser. Når var den siste gangen du gjorde noe som fikk sjelen din til å synge? Når var det sist gang du gjorde noe som var verdig å fortelle dine barn eller barnebarn?

Hva betyr et nyttårsforsett?

Å ha et nyttårsforsett er en måte å sikre at du lever livet slik du vil og et liv som du er stolt av.

Å ha et nyttårsforsett er viktig for en rekke grunner: å ha en liste over elementer foran deg så du kan du se hva som er viktig for deg, og hva som vil gi livet mening. Å ha et nyttårsforsett gir deg noe å satse på, i stedet for å leve fra dag til dag uten mål og mening.

I tillegg vil nyttårsforsettet gi deg en følelse av oppnåelse, noe som er med på å bidra til din fullstendige lykke i livet.

Det er personlig

Nyttårsforsettet skal definitivt være personlig for deg.

Nyttårsforsettet bør inneholde de tingene i livet som betyr noe for deg. De tingene som gir livet ditt mening, og de tingene som du ønsker å gjøre i livet.

To personers nyttårsforsett vil ikke være det samme.

Game On!

Når det gjelder ekstraordinære øyeblikk og minner som varer livet ut for mange mennesker, det kan være å se sitt land spille i VM. Det å delta i verdens største fotballbegivenhet er en drøm for mange.

Fra 14 juni 2018 til 15. juli 2018, vil FIFA World Cup 2018 finne sted i 11 byer over hele Russland.

Alt ligger til rette. Hvorfor ikke få det til å skje?

Tenk deg å se kampene live i et fremmed land på en stadion med tusenvis av andre fotballfans fra hele verden. Du ser dem synge sanger iført landets farger, armene rundt vennene sine som jubler når landet deres scorer.

Spenningen er nesten ubegripelig. Det er disse øyeblikkene som er verdt å leve for. Dette er historiene vi lever for å fortelle.

Ikke la det passere

Noen ganger når mulighetene stirrer oss rett i ansiktet, sier vi: “hmmm, kanskje ikke i dag ... men én dag”. Hvorfor ikke i dag?

Med alle kampene som er satt for 2018 World Cup turneringen, har du kanskje tenkt på å dra, men velger å ikke gjøre det.

Hos Ferratum Money, tror vi ikke på å la muligheter passere. Ferratum Money er designet for å sette folk i stand til å si ja til livet oftere. Vi tilbyr kortsiktige lån for eventyreren og de som søker å leve livet til det fulleste.

Ferratums online lån er den raskeste og mest lett tilgjengelig måten å få ting til å skje og sikre midler når du trenger det mest. Det tar bare noen minutter å fylle ut en søknad via vår hjemmeside.

Ingen papirer, ingen avtaler og ingen i kø. Søknaden er uforpliktende, og du får en beslutning i løpet av få minutter. Hos Ferratum ønsker vi å si ja, når andre finansinstitusjoner si nei.

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error