I vår populære fredagskonkurranse #ferratumfridays på Facebook, spør vi potensielle vinnere om hvordan de ønsker å bruke gevinsten sin. Et av de mest populære svarene vi får fra deltagerne, er å tilby en venn eller et familiemedlem en spabehandling.

Den luksusen som følger med en spabehandling, gjør dette til den perfekte gave til en venn, et familiemedlem eller som en gave til en spesiell anledning. Dette er også en av de beste gavene du kan gi til deg selv.

Hvor kan jeg få en spabehandling?

Det finnes ulike spabehandlinger i nesten hver by over hele verden. De spenner fra 5-stjerners hoteller med egne spaanlegg til frittstående dagspa.

Noen av de mest luksuriøse spaanlegg og spahoteller i Europa ligger i Tsjekkia, Tyskland, Italia, Frankrike og London.

Se en liste over de beste velværehotellene i Europa

Spabehandlinger kan personaliseres i varighet og type basert på ditt budsjett.

Skriv ordet “spabehandlinger” og navnet på byen din i Google for å finne en liste over behandlingssteder i nærheten av deg.

Hvilke typer spabehandlinger finnes?

Det finnes en rekke ulike spabehandlinger å velge mellom, avhengig av hva de ulike spaanleggene kan tilby. Behandlingene varierer fra leirebad, bad i varme kilder, aromaterapi, saltskrubb, ansiktsbehandlinger, massasje med varme steiner, innpakninger, massasje, ansiktsbehandlinger og badstuer.

Hva er fordelene med en spabehandling?

Alle ønsker å føle seg bra, og alle fortjener å føle seg på sitt beste. Naturligvis fungerer både kropp og sinn best når vi er godt uthvilt og når vi ikke blir utsatt for stress. Vi fungerer best når vi er rolige nok til å ta avgjørelser basert på fornuften, altså ikke instinktivt.

Noen av de mange fordelene som spabehandlinger gir til kropp og sinn:

  • 1. Roe sinnet
  • 10. Forynge kropp og sinn
  • 2. Hjelpe deg til å stenge ute omverdenen, inkludert sosiale medier
  • 3. Forbedre blodsirkulasjonen
  • 4. Lindre kroniske smerter, som for eksempel leddgikt
  • 5. Fjerne giftstoffer i kroppen
  • 6. Hjelpe deg å slappe av
  • 7. Bedre søvn
  • 8. Hjelpe utskillelsen av serotonin som forbedrer humøret, reduserer angst og hjelper fordøyelsen
  • 9. Nære og polere huden, samt hjelpe til med fornying av hudcellene

Fordi alle fortjener å føle seg på sitt beste

Kanskje du leter etter den perfekte gaven til en nær venn eller en kollega, for å la dem vite at du bryr deg, for å si takk eller for å la dem føle seg spesiell.

Eller kanskje det er på tide at du behandler deg selv? Noen ganger trenger vi å minne oss selv om at vi er verdt det, siden vi alle trenger litt ekstra pleie fra tid til annen.

Enten det er en gave til deg selv eller til noen andre, tiden er knapp, du har litt lite penger og venter neste lønning først ut i neste uke på Ferratum penger, så kan vi hjelpe deg. Våre mikrolån, som du får på dagen, er den raskeste og lettest tilgjengelige måten for å sikre deg midler som får ting til å skje.

Du kan raskt og enkelt utfylle en elektronisk søknad. Ingen papirer, ingen kø. Bare velg hvilket lån som er best for deg og ta en avgjørelse i løpet av noen minutter. Hvis den blir godkjent, får du pengene inn på kontoen din i løpet av en dag.

Tross alt, det kan ikke settes en pris på velvære.

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error