Valentinesdagen er rett rundt hjørnet. Har du utsatt ting til siste minutt... igjen? Vel, før du løper til butikken for å kjøpe en boks med eksklusiv sjokolade, parfyme, eller en blomsterbukett, har vi noe interessant å dele med deg.

Forskning viser at når det gjelder å bruke penger på materielle gaver og lykke, er det bedre å bruke penger opplevelser i stedet for den kortvarige spenningen vi oppnår ved kjøpe materielle gaver.

Enkelt sagt, fører opplevelse til minner og minner varer lengre enn ting. Enten det er et nytt klesplagg, eller en ny telefon, tingen mister snart sin verdi når varen blir slitt blir og en del av vår hverdag.

Penger brukt på opplevelser husker vi godt, og det gjør oss lykkeligere. Lykken vår økes kraftig når opplevelsen er delt med en venn, et familiemedlem, en ektefelle eller en kjæreste.

Så, her er fem siste liten valentinesdag gaveideer du kan oppleve sammen med din kjære:

1. Duo spabehandling

Det er få ting mer romantisk og mer luksuriøst enn en duo massasje eller spa-behandling. Tillbring en ettermiddag med din kjære. Å slappe av og bli bortskjemt er en av livets mest fantastiske gaver.

Spa Finder er et nettsted som tilbyr gavekort for spa-behandlinger og andre velvære pakker for tusenvis av spa over hele verden. Gavekort er tilgjengelig i ulike utsalgsteder og har ingen utløpsdato hvis kjøpt på nett. Når det er kjøpt, kan du sende gavekortet til den heldige.

2. Flybilletter

Når det gjelder opplevelser, er en spennende reise kanskje den mest givende opplevelsen man kan få..

Mange flyselskaper, inkludert lavpris flyselskapet Ryanair tilbyr gavekort som kan kjøpes på nett og skrives ut hjemme. Gavekortet kan brukes på flyreiser på alle Ryanairs ruter over hele Ryanairnettverket (over 200 ulike flyreiser for å være eksakt).

3. Restauranter

Vin og mat er en annen sikker Valentinesdag favoritt og en av de beste måtene å få kontakt med din partner en kveld i uka. Hvorfor ikke lage en reservasjon på en ny restaurant dere begge er ivrige på å prøve denne dagen?

Å reservere et bord i siste liten kan være vanskelig. Det er der restaurant reservasjon nettlesere som Open kan komme til nytte. Open linker deg med over 40 000 restauranter over hele verden. Ikke kast bort et øyeblikk - bestill i dag!

4. Filmer

En av de mest romantiske tingene du kan gjøre med din kjære er å dra på kino sammen. Det finnes alltids en film som passer deg og din kjære.

Din lokale kino selger helt sikkert gavekort. Sjekk på nettet for utskriftsbare gavekort eller besøk din lokale kino for å kjøpe et fysisk gavekort.

5. Hoteller

En helg eller kanskje bare en natt, hvem elsker vel ikke en romantisk utflukt?

Hotel Gift er et nettsted som lar deg bestille fra noen av sine 110.000 hoteller fra 140 hotellkjeder over hele verden. Fra lav pris til luksus. Kun noen få tastetrykk senere, er turen bestilt.

Dersom du har en annen foretrukket hotellkjede, kan du kjøpe et gavekort direkte fra kjeden. For eksempel Ritz Carlton, Four Seasons, Marriott, eller Mandarin Oriental -du velger helt selv!

Når det er siste liten...

Kanskje du ikke vil betale før neste uke, eller dere har hatt en dyr måned. Hos Ferratum money forstår vi at pengene ikke strekker til hele tiden.

Hvis du revurderer en gave til din kjære denne valentinsdagen, hva med å kjøpe en minneverdig opplevelse? På Ferratum har vi utviklet enkle, fleksible, kortsiktige lån som gi deg mulighet til å låne penger, og som tillater deg å si ja til å skape fantastiske minner for livet.

Søk om et av våre Ferratum lån og få bekreftelse på lånet i løpet av minutter. Når det er godkjent, får du pengene neste dag. Hvis dere har utsatt Valentinesdagen, må du ikke bekymre deg, vi hjelper deg!

Facebook

Her er fem forslag til opplevelser din valentin vil elske!

Disse opplevelsene kommer helt sikkert til å glede din kjære denne valentinsdagen!

Kjøre Ferratum Money følgere! Her ble du inspirert til denne valentinsdagen!

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error