Nå som vi nærmer oss siste runde med kamper i gruppespillet for VM 2018 har spenningen gått i taket. Allerede har vi sett noen utrolige kamper, overraskende resultater, fantastiske mål og vi har sett noen fantastiske lag- og individuelle opptredener. Dette er alt en fotballfan kan ønske seg.

For å holde ting enda mer interessant deltar millioner av mennesker over hele verden i Fantasy World Cup 2018 eller en World Cup Predictor av noe slag. Og for de som fortsatt ikke har fått nok fotball, så er millioner av mennesker iherdige og engasjerte spiller av FIFA 18. FIFA 18-produsenten Electronic Arts publiserte til og med ut en FIFA 18 VM-modusoppdatering, slik at spillerne kan spille kamper på alle 12 russiske stadioner som blir omtalt i VM 2018.

Åh ja, VM-feberen 2018 kjennes blant store og små!

 

Slutten av en epoke er starten på en ny 

VM sin fireårige syklus garanterer store forventinger hver gang. Det som gjør VM 2018 så spesielt er at det kan være siste gang vi ser noen av fotballens største stjerner representere landet deres.

Med flere fotball-legender som sannsynligvis vil sette skoene på hylla i slutten av VM 2018, er turneringen også den perfekte arenaen å hedre morgendagens stjerner.

 

Legendene 

Mens verdensmesterskapet i 2014 markerte slutten for engelske legender som Steven Gerrard, Frank Lampard og Wayne Rooney, så gjelder det samme i utgangspunktet hele Nederland sitt landslag. Siden Nederland ikke klarte å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i 2018 - kan denne turneringen være den siste turneringen for mange flere av det siste tiårets beste spillere.

Det er sannsynligvis ikke noe tydeligere eksempel på dette enn Argentina. For Lionel Messi, Angel Di Maria, Javier Mascherano, Sergio Aguero og Gonzalo Higuain - alle i 30-årene - er dette sannsynligvis deres siste sjanse til å skinne i VM. 

For Spania kan det hende at dette er et farvel til blant annet David Silva, Andres Iniesta, Sergio Ramos og Gerard Pique. Det samme gjelder Vincent Kompany, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Axel Witsel og Dries Mertens fra Belgia. Kommer vi til å se dem i VM igjen?

Det er også sikkert siste gang vi ser Portugals Pepe som er 35 år gammel og Christiano Ronaldo 33 år gammel. Men hva med den colombianske angriperen Radamel Falcao på 32 år, eller en av Brasils mer erfarne spillere, Fernandinho på 33 år. Vil vi se dem representere sine land i Qatar i 2022?

Kroaterne Ivan Rakitic, Luka Modric og Mario Mandzukic, sammen med Edinson Cavani og Luis Suarez fra Uruguay, er alle i 30-årsalderen. Er dette slutten for dem også?

 

Fremtidens stjerner 

For fremtredende fotballand som Tyskland, Brasil, Argentina, Frankrike og Spania ser det ut til å være en endeløs forsyning av talenter. Når en generasjon går av, tar en annen bekymringsløst plassen.

Kylian Mbappé fra Frankrike trenger ingen introduksjon. Til tross for å være bare 19 år gammel, er Mbappé allerede verdens nest dyreste spiller, og med 21 mål i 46 kamper for den franske klubben Paris Saint-Germain i år, har han opparbeidet seg alle tegn til å bli en fotballegende.

Flere unggutter som franske Ousmane Dembelle - som Barcelona FC betalte over 145.000.000 € for - og Marco Asensio i Spania er dette ytterligere to spillere som har en lys fremtid i møte.

Gabriel Jesus er spådd å bli Brasils neste superstjerne. Bare 21 år gammel var han Brasils toppscorer.

Manchester United og Juventus kjemper for tiden om å lokke til seg den imponerende 23-årige serbiske midtbanespilleren Sergej Milinković-Savić. Mens den 22-årige Timo Werner, ser ut til å fortsette Tysklands tradisjon for legendariske spisser etter den tyske legenden Miroslav Klose gikk av med pensjon.

Den 22 år gamle vingen Cristian Pavon fra Argentina passer perfekt med Argentinas nåværende stamtavle, akkurat som Bernardo Silva og Goncalo Guedes som begge ser ut til å fortsette å dominere i Portugal.

Den 22-årige spanske høyrebekken Alvaro Odriozola antas å være den neste store spanske forsvareren, mens den 22-årige meksikanske angriperen Hirving Lozano, som for tiden spiller for den nederlandske klubben PSV, raskt tiltrekker seg oppmerksomhet fra flere store Premier League-klubber .

 

En ting er sikkert - det er ingen mangel på talenter som kommer gjennom rekkene. Dette garanterer et spennende VM i 2022 i Qatar.

 

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error