Selv om vi er halvveis gjennom sommeren er det fortsatt god tid for deg og din partner til å slappe av og nyte solen.

Når vi tenker på hvordan vi skal tilbringe sommerferien tenker de fleste av oss på en ferie til utlandet. Imidlertid velger vi ofte å ha en fullpakka timeplan for å prøve å rekke så mye som mulig. Vi ønsker jo å få maksimalt utbytte av utenlandsferien. Det er ikke akkurat den mest avslappende måten å tilbringe ferien på, er det vel?

Nettopp derfor kan en sommerferien hjemme være den perfekte måten å tilbringe sommeren på.

 

Ja, virkelig. En ferie hjemme!

En hjemme-ferie kan gi deg alle de samme fordelene som du får ved å reise utenlands, men med mindre stress og med mer tid. Dette ved å eliminere reise til og fra flyplasser og overnattings-kostnader.

Tenk på hva du og din partner liker å gjøre når dere er på ferie. For de fleste betyr dette at dere sitter på stranden, spiser på restauranter, besøker museer eller ulike områder. Så hvorfor ikke gjøre det samme hjemme?

Husk, tusenvis av turister besøker byen din hvert år for de samme grunnene som at du reiser utenlands. Så hvorfor ikke gjøre de samme tingene du elsker å gjøre utenlands når du er hjemme?

 

Her er fire måter du kan skape en fantastisk sommerferie hjemme:

 

1. Lag deg en stranddag 

 

Gitt at ikke hver strand er en tropisk hvit strand, så kan likevel noen timer ved havet gi de samme fordelene.

Enten om du sitter ved en innsjø, ved havet, eller til og med ved et utendørsbasseng - lag deg en «stranddag». Ta med en bok, pakk en piknik-kurv, ta med en flaske vin eller et par øll, og du har det du trenge.

Selv om du bor et par timer fra stranden tar det mindre tid å reise dit enn om du reiser utenlands.

 

2.  Tilfredsstill smaksløkene dine 

 

En av de beste tingene med å reise er å oppdage nye restauranter med digg mat, hvor du kan spise hva du vil og ikke trenge å lage mat!

Tenk på det – når vi er på ferie tillater vi oss selv å spise hva vi vil. Så hvorfor ikke gjøre det samme på en hjemmeferie?

Kanskje det er en flott ny restaurant du og din partner har tenkt på å sjekke ut? Kanskje det er en populær restaurant man må bestille mange uker i forveien? Nå er tiden inne!

Unn deg å spise ute, og prøv alle stedene du har hørt om eller gått forbi og fått lyst til å prøve. 

 

3. Gjør mer og se mer 

 

Når vi er på ferie gjør vi ofte mange morsomme aktiviteter, som å besøke fornøyelsesparker, utforske kirker, leie kajakker eller gå til museer.

Enten om det er å gå på en kunstutstilling, klatre, sykle rundt i byen, gå til en svømmepark, eller se en opera, eller konsert, listen er uendelig.

Det å stå skulder til skulder med utallige turister for å gjøre noe gøy gjør man vanligvis bare utenlands, så hvorfor ikke gjøre det samme hjemme, men med mindre stress?  

 

4. Slappe av eller piknik i en park 

 

Det er få ting som er bedre enn å besøke en lokal park eller hage og sitte på gresset og nyte en piknik i solen.

Du kan lese en bok eller invitere venner til en BBQ. Spille fotball, kaste frisbee. Uansett hva du bestemmer deg for, så kan å omgi seg med naturen gjøre under for sinnet.

 

Få hjemme-ferien til å skje 

Kanskje du trenger en hjelpende hånd innen neste lønning? Det er her Ferratum Fleksikreditt er den perfekte kortsiktige løsningen som kan hjelpe deg gjøre sommeren minneverdig.

Bare fyll ut en søknad på nett. Det tar kun få minutter å fullføre. Søknaden er kostnadsfri og du får en lånebeslutning innen få sekunder. Når du er godkjent får du pengene dine dagen etter.

 

Nå kan du ha ferie hjemme i sommer!

 

Les mer om våre produkter her!

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error