"How it is that animals understand things I do not know, but it is certain that they do understand. Perhaps there is a language which is not made of words and everything in the world understands it. Perhaps there is a soul hidden in everything and it can always speak, without even making a sound, to another soul." ― Frances Hodgson Burnett

I fjor holdt vi en konkurranse som het Outdo Yourself  http://ferratumoutdoyourself.com. Tanken bak konkurransen var å oppmuntre folk til å dele sine drømmer og mål med oss, og vi skulle hjelpe de med å få drømmen i oppfyllelse.

Selv om det er mange ulike elementer som gjør en drøm til en realitet, inkludert selvtillit og standhaftighet, vet vi i Ferratum Money at penger kan være en annen viktig faktor. Penger er et verktøy som gjør at folk kan si ja når muligheter banker på døren.

 

 

 

Hjelpe andre 

I forbindelse med vår Outdo Yourself-konkurranse tildelte vi tre vinnere en sjenerøs gave i tillegg til veiledningen de trengte for å nå sitt mål.

For å delta i konkurransen måtte deltakerne sende inn og dele en video av seg selv hvor de delte deres mål og drøm, hvorfor det var viktig, hva som holdt dem tilbake, og hvordan Ferratum kunne hjelpe til.

  

Spre positivitet

Vi ble overveldet av antall mennesker som ønsket å dele sine drømmer og mål med oss ​​og antall fantastiske videoer vi mottok.

Så, etter å ha fullført den vanskelige oppgaven med å velge bare tre vinnere, bestemte vi oss for å spre de positive budskapene i videoene med enda flere.

 

Drevet av formål 

"Animals are the bridge between us and the beauty of all that is natural. They show us what's missing in our lives, and how to love ourselves more completely and unconditionally. They connect us back to who we are, and to the purpose of why we're here." ― Trisha McCagh

En av Outdo Yourself-deltakere Ruudu fra Estland, jobber som fysioterapeut for dyr. Hennes drøm er å delta på Certified Canine Rehabilitation Practitioner kurset ved University i Tennessee.

Ruudu jobber allerede med drømmejobben, hvor hun hjelper hunder med rehabilitering. Som hun bekrefter, er det imidlertid et stort ansvar å ta vare på folks kjæledyr, og hennes praktiske ferdigheter og kunnskaper må alltid være det beste de kan.

Ved å fullføre kurset ved University of Tennessee, kan Ruudu bli enda bedre på det hun gjør og hjelpe hundene til å fungere enda bedre i livet.

 

Hjelpe de som ikke kan hjelpe seg selv 

Ruudu sier at hun ser sitt arbeid som "en mulighet til å hjelpe de som ikke kan hjelpe seg selv". For et fint budskap! Tross alt så har studier vist at når vi hjelper et annet vesen - enten det er et dyr eller et annet menneske - øker det vårt velvære.

Her i Ferratum Money, er vi glade for at vi kan hjelpe folk å si ja til livet oftere med våre finansielle løsninger.

Hold deg oppdatert for mer inspirerende historier fra Outdo Yourself neste måned. Husk å følg oss på Facebook her

 

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error