Når alt er sagt og alt er gjort, handler livet om menneskene vi møter, stedene vi reiser til, og minnene vi lager. Det er de unike øyeblikkene som minner oss om at vi er i live.

Sannheten er at vi ikke er her lenge. Men hver dag så har vi et valg - vi kan drømme bort dagene, eller vi kan ta steget mot å gjøre drømmene om til virkelighet.


Øyeblikk som varer livet ut

Jeg kommer aldri til å glemme den utrolige følelsen av å være omringet av vann - vann så langt øyet kunne se. Jeg befant meg på den vakre Hornby Island, British Columbia - bare meg, min kajakk og havets ro. Ingen lyd bortsett fra lyden av årene som forsiktig streifet vannet. 

Ute i det fjerne så kunne jeg skimte hvite sanddyner, frodige grønne skoger og dusinvis av sjøløver som solte seg på steinene, samtidig som noen av de humpet opp og ned fra vannet foran meg. Jeg kunne se flere varianter av sjøfugler, og over meg så fløy en ørn grasiøst.

I samme øyeblikk som alt dette omringet meg så var det som at jeg fikk enda en gave fra moder jord. Jeg fokuserte objektivet på kameraet mitt for å så fange opp det fantastiske synet av spekkhoggere som hoppet ut fra havets dyp og opp mot himmelen. Det er et øyebikk jeg aldri vil glemme.

 

Ta avgjørelsen om å få det til å skje

Når jeg var i mitt siste år av bachelorstudiet i fotografering hadde drømmen min alltid vært å reise fra Ontario, hvor jeg studerte, til British Columbia og ta bilder til min siste eksamen og galleriutstilling.

Mens jeg studerte jobbet jeg deltid på et fotolaboratorium hvor jeg en måned etter å ha fullført studiene skulle jobbe heltid. Det eneste som holdt meg tilbake fra å gjøre drømmen om til realitet var penger.

Alternativet – å levere inn en oppgave som jeg ville være mindre begeistret for – føltes som et nederlag etter så mange år med dedikasjon om å fullføre drømmen om å reise på denne turen.

Jeg visste at innen et par måneders tid ville jeg ha pengene til det, men fristen på å levere inn oppgaven var om et par uker.  

Som ordtaket sier, “Det er ingen tid som nåtiden», og med det i bakhodet søkte jeg om et nettlån fra Ferratum Money. Få minutter senere ble søknaden min godkjent og pengene var på kontoen min neste dag. Samme dag booket jeg flyet til B.C.

Få drømmen i oppfyllelse, søk om Fleksikreditt

Si ja til livet 

I Ferratum tar vi sikte på å bygge en bro mellom livet mennesker drømmer om å leve og livet mennesker lever, for å hjelpe mennesker med å realisere sine drømmer og gjøre det umulige mulig.  

Vi har utviklet Fleksikreditt som et verktøy for å hjelpe mennesker med å si ja til livet litt oftere, utvikle seg og hjelpe de med å nå sine mål.

Ferratum er for de som får ting gjort – de som er eventyrlystne – de som går mot strømmen og de som danser til sin egen rytme.  

Som en ledende internasjonal leverandør av mobile finansielle tjenester og en pioner innen finansiell teknologi, har Ferratum Group hjulpet mennesker siden 2005 med sine raske, enkle og innovative finansielle løsninger.

Så, hvordan kan vi hjelpe deg med å nå dine mål?

Søk om FLEKSIKREDITT i dag!

 


 

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error