Wow, det er utrolig at det allerede er desember og at julen bare er få dager unna! Misforstå meg rett – det har vært et fantastisk år. Faktisk, når jeg ser tilbake på dette året, så innser jeg hvor annerledes ting var på samme tid i fjor.

På samme tidspunkt i fjor ble jeg forfremmet fra selger til salgsleder i jobben. Like etter bestemte jeg og kjæresten min oss for å flytte inn i en større leilighet.

Under sommeren i fjor ble kjæresten min spurt om å redusere arbeidstimene sine på jobb på grunn av at virksomheten ikke gikk like bra som de hadde håpet på. Dessverre gikk ikke ting slik som selskapet hadde håpet på etter sommeren heller, så hun måtte fortsette å jobbe deltid. Dette innebar selvfølgelig at ting ble litt utfordrende økonomisk.

Med julen rett rundt hjørnet 

Julen er en tid hvor mange kan føle at de er i en liten knipe. Vår knipe innebar at vi måtte finne et svar på hvordan vi skulle redde julen uten de økonomiske ressursene vi trengte. Med bare tre fjerdedeler av inntektene vi hadde for seks måneder siden føltes det som vi befant oss i en knipe. 

Siden mine foreldre bor 30 minutter utenfor Oslo og min kjærestes foreldre bor i Bergen, så har vi de siste årene byttet på hvor vi feirer julen. Vi har vanligvis leid oss en bil og et hotellrom i noen dager for å kunne være sammen med våre familier under julen.

Lage en liste og sjekke den mer enn to ganger

Vi begge elsker å tilbringe tid med familiene våre. Men etter at vi lagde en liste og en oversikt over vår økonomiske situasjon, inkludert hva en leiebil og et hotell ville koste oss, så var det økonomike utfallet dessverre ikke å til vår fordel.

Vi ringte våre familier og delte nyheten om at vi ikke trodde vi ville kunne komme hjem til jul. Vi vet at de ble skuffet, men de fikk oss ikke til å føle oss skyldige. Heldigvis har vi ikke barn, så vi slapp å se de triste ansiktene deres over å ikke kunne se sine barnebarn til jul.

Vi klarte å finne et par små gaver til våre familier som vi sendte av gårde tidlig i desember. Det føltes utrolig feil å ikke skulle være sammen i julen. Til syvende og sist så handler julen om familie.

Sjekke listen en gang til

21 desember kom jeg og kjæresten hjem fra jobb, og vi satte oss ned på sofaen. Rommet bar preg av en trist stemning over at vi ikke skulle tilbringe tid med våre familier denne julen. Ingen av oss skulle få lønning før slutten av neste uke, og etter at vi hadde sett over tallene kom vi frem til at vi kun trengte 3000 kroner ekstra for å redde julen.

Kjæresten min redigerte noen bilder fra julen i fjor på sin PC for å lage et par julekort til familien. Plutselig kom hun over en reklame om Ferratum Money.

Innen kort tid så fullførte vi en lånesøknad på nett. Få minutter senere fikk vi godkjent lånesøknaden og innvilget et lån på 3000 kroner. Neste morgen hadde vi pengene på konto. Vi leide oss en bil og et hotellrom.

Den beste gaven av de alle 

På julaften kom vi frem til min families hus uten å ha sagt ifra på forhånd. Begge våre familier var til stede. Wow.

Det er ingenting i verden som betyr mer for oss enn familie, og å se uttrykket på ansiktet deres når vi sto i døren og ropte «GOD JUL» var fantastisk. Det var den beste julegaven.

Leve livet 

Som en ledende internasjonal leverandør av mobile finansielle tjenester og en pioner innen finansiell teknologi, har Ferratum Group hjulpet mennesker siden 2005 med sine raske, enkle og innovative finansielle løsninger.

Ferratum har utviklet Fleksikreditt som et verktøy for å hjelpe mennesker akkurat som deg med å leve livet de ønsker å leve.

Så, hvordan kan vi hjelpe deg?

Søk om FLEKSIKREDITT i dag!

  

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error