Hvert år, personlig og profesjonelt, så møter vi alle på utfordringer, overvinner hindringer, støter på tilbakeslag og fremskritt som får oss opp og frem, og til slutt gir oss ny livserfaring.

Men med mindre vi er bevisste og reflekterte over det vi har lært i løpet av det siste året, så kan det være lett å gå i de samme sporene og pålegge seg de samme vanene som året før.

Med et nytt år så kommer også muligheten til å sette seg nye mål, med sikte på å gjøre det kommende året til ditt beste. 

Å ta et valg

I kapittel 6 i Lewis Carrolls klassiker, "Alice's Adventures in Wonderland", så går Alice seg bort i skogen. Hun møter på katten Cheshire som hun ber om en veibeskrivelse. "Det avhenger av hvor du ønsker å komme frem til," svarer katten. "Jeg bryr meg ikke så mye", svarer Alice. "Da spiller det ingen rolle hvilken vei du går," svarer katten. "Så lenge jeg kommer et sted," legger Alice til. Cheshire svarer klokt, "Åh, du kommer frem et sted, hvis du bare går lenge nok."

Hva om du i stedet for å bare la ting skje ved en tilfeldighet tok ansvar for dine beslutninger? Starten på et nytt år er en perfekt anledning til å reflektere over hvor du er og hvor du vil.

En av de vanligste årsakene til at folk ikke oppnår målene sine er på grunn av at de ikke har en plan. Som den franske forfatteren og dikteren Antoine de Saint-Exupéry sa en gang: "Et mål uten en plan er bare et ønske."

Bestemme deg for hva du vil

Når du tenker på det kommende året, hva ville gjøre det til et godt år? Hva vil du oppnå? Kanskje det er i år du endelig kan renovere gjesterommet, reise mer, eller ta opp fotografering. Eller er dette året du utvikler dine faglige ferdigheter til å utfordre deg selv, og gjør deg selv mer attraktiv for arbeidsgivere. Spør deg selv hvilke steg du trenger å ta for at dette året skal ta deg dit du vil være.

Hva vi sier om oss selv 

En annen vanlig grunn til at vi ikke klarer å oppnå våre mål er vår egen tankegang - historiene vi forteller oss selv. Vår tankegang kan ofte forhindre oss i å prøve nye ting, hindre oss fra å utfordre oss selv, eller hindre oss i å oppdage ting vi kan ha glede av, eller til og med utmerke oss i.

For mange av oss har vi en tendens til å sette mål basert på hva vi oppfatter våre egne evner til å være. Ta deg tid til å reflektere over hvordan andre folks meninger og kommentarer om deg og dine evner kan ha påvirket målene du tidligere har satt for deg selv.

Utfordre tankegangen din. Utfordre troen din. Og kom tilbake til deg selv.

Hjelpe deg med å komme dit 

I Ferratum Money, er målet å oppmuntre folk til å strebe etter de tingene som betyr mest for dem - å våge å leve livet de ønsker å leve.

Livet er fullt av muligheter hvis vi bare er modige nok til å prøve. Noen ganger er det hindringer i veien. Imidlertid er hindringer faktisk bare midlertidige blokkeringer. Noen ganger kan hindringene være knyttet til penger. Penger kan være som en nøkkel som låser opp en dør. I Ferratum Money tilbyr vi kortsiktige lån for å hjelpe folk med å dekke umiddelbare behov for å kunne komme i gang med å få drømmene og målene til å skje litt raskere. 

Våre nettlån tilbyr den raskeste og mest tilgjengelige måten til å få ting til å skje. Du kan fylle ut en søknad på nett på bare få minutter her

Godt nytt år!

 

 

 

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error