Livets gang

Livet kan noen ganger gå i ett, enten vi er fullt engasjert på jobben, lager middag til familien hver kveld, eller planlegger den neste store begivenheten i livet vårt. Noen ting kan planlegges, andre ting bare skjer, og man må finne løsninger underveis.

Uansett, de fleste har en klar ide om hvor de ønsker å komme og hva de ønsker å oppnå; Omstendighetene er imidlertid ikke alltid optimale. Vi venter, vi planlegger og vi sparer til vi endelig en dag tar sjansen på en ny start og nye eventyr.

 

Noen ting kan ikke vente.  

I Ferratum liker vi å snu ting litt opp ned, siden vi forstår at enkelte ting kan bare ikke vente. Plutselig dukker det opp en 50-årsdag vi ønsker å reise til, eller et bryllup, eller noen i nærmeste familie venter et barn. Og uansett hvor mye glede disse begivenhetene gir oss, så krever de planlegging og budsjett for å kunne fullføres. Enten om det skjer en stor begivenhet, eller du ønsker å reise på ferie, eller bilen din trenger å fikset på – eller at du helt enkelt ønsker å investere i din fremtid, så kan vi tilby deg noen løsninger som hjelper deg oppnå dine mål nå. Det beste er at du kan låne akkurat det du trenger, ikker mer, ikke mindre. 

Søk om Fleksikreditt her

Bestem deg på dine egne betingelser

Starten på et nytt år er en fin tid å ta de første stegene mot dine mål. Med Ferratum Fleksikreditt kan du komme deg dit raskere. Tross alt så er penger bare et middel for å få til noe større og bedre.

Selvfølgelig så kan ikke vi avgjøre om nå, eller om noen måneder er det riktige tidspunktet for deg og ta gjøre en endring, men vi kan tilby deg muligheten til å handle raskt og komme deg raskere frem til øyeblikkene som betyr mest. Noen ganger kan livet overraske oss slik at vi trenger en løsning raskt.

Uansett hvor du er på vei, så er det viktigste at du fortsetter å bevege deg fremover på dine egne betingelser. Du bestemmer når du er klar til å ta neste steg. Ikke lån mer enn du trenger, men få hjelp til å få med deg de viktigste øeblikkene. 

Kom deg raskere frem til øyeblikkene som betyr mest; Søk om Fleksikreditt her 

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error