Ferratum kunngjør ny sponsoravtale med STARD - FIA VM 2019

FIA VM

Pressemelding:

Ferratum Group kunngjør ny sponsoravtale med STARD - FIA VM i rallycross 2019

Helsinki, 8’ende April 2019 – Ferratum Oyj (“Ferratum” eller “Group”) har gleden av å kunngjøre en ny sponsoravtale som hovedsponsor av laget STARD i verdensmesterskapet i rallycross 2019.

I nesten 14 år har Ferratum vært i forkant av teknologiske fremskritt i finansielle tjenester ved å utfordre markedet, og ved å konstant søke teknologisk innovasjon på hjemmefronten. Deretter leverer de nye, digitale og sanntidsbaserte teknologiske løsninger og tjenester ut til private kunder og bedrifter globalt.

I FIA VM rallycross og racerbilindustrien så er STARD racing team i forkant av konkurrentene i motorsport, og deler den samme ukonvensjonelle tankegangen som Ferratum. De oppsøker nyskapende teknologi som støtter utviklingen og styringen av racerbiler. STARD tenker utenfor boksen og hever kontinuerlig standarden for diagnostisk nøyaktighet og resultatanalyse som gjennomføres etter hvert racerløp. I likhet med Ferratum som konstant vurderer og forbedrer sine algoritmerfor kredittvurdering. Det er en helt klar DNA match mellom de to organisasjonene STARD og Ferratum, som gjør dette samarbeidet spesielt attraktivt.

Samarbeidet innebærer leveranse og drift av to nye Ford Fiesta RXS Evo 5 Supercars fra STARD som bærer Ferratum logoen i FIA 2019 VM i rallycross.

FIA VM i rallycross sin popularitet økte dramatisk fra 2017 til 2018, og dens globale kringkasting økte med 22% fra ett år til det neste, og nådde over 678 millioner hjem.

Jorma Jokela, CEO og gründer av Ferratum kommenterte:

“Helt siden vi ble grunnlagt i 2005 har vi strebet etter å tilby våre kunder de raskeste og mest brukervennlige lånene, og senere også utvidet til flere finansielle tjenester. Vårt samarbeid med STARD i FIA VM i rallycross gir oss muligheten til å bringe vårt merke og våre tjenester til et enda større publikum – noen av de raskeste bilene i racing annonserer de like raske tjenestene Ferratum tilbyr, det er det perfekte samarbeidet. På samme måte som vi driver innovasjon i finansielle tjenester, så er STARD i forkant av teknologiske fremskritt i motorsport og verdens RX-løp med høyst innovative og teknologiske team. Vi gleder oss til dette partnerskapet og de gjensidige godene vi får ut av dette samarbeidet».  

Michael Sakowicz, CEO og gründer av STARD:

“Med Ferratum Group fant vi en fremtidsrettet og tenkende partner, som perfekt matcher vår tankegang i STARD. Samarbeidet muliggjorde at vi fikk starte 2 nye biler i 2019 FIA VM i Rallycross på svært kort tid. Vi ser frem i mot framtiden. Så langt opplever vi et fantastisk samarbeid med hele Ferratum-teamet i formål med å utvide vår felles aktivitet også utover Rallycross i år. Selv om vi ikke kan avsløre noen detaljer ennå så kan vi røpe: vær forberedt på mange overraskelser! Det er tydelig at Ferratum er en av de mest dynamiske, ikke tekniske sponsorpartnerne vi noensinne har samarbeidet med. Og etter å komme hjem fra å ha sett sesongens åpningsløp til RX Formula 1 på Yas Marina reserbanen i Abu Dhabi, hvor Janis Baumanis  kom som nummer 3, så kan jeg helt klart si at det var en passende start på dette samarbeidet og for vår nye motorsport debut».