Lysne opp din Black Friday ved å handle når det lønner seg.

Dette året har vært uforutsigelighet og annerledes. 

Gjør noe som letter på stresset for deg selv, familien, eller samfunnet du er en del av. Det er tid til å få litt mer lys i hverdagen, ha det gøy og skape gode minner for deg selv og dine nærmeste. Når du mangler litt ekstra penger er Ferratum her for deg med en digital låneløsning.

Kjærlighet til det lokale

Tenk nærhet og støtt ditt lokalsamfunn. Er det noen restrauranter eller butikker i nabolaget som du elsker? Book den romantiske kvelden ute på din favorittrestaurant og ta turen innom klesbutikken for å finne kveldens antrekk. Besøk noen lokale utstillinger og støtt talentene i nabolaget. Det kan bety mye å skulle støtte oppunder lokalsamfunnet. Belys det Black Friday kan være og gi noe tilbake.

Du fortjener det

Det er også plass til deg på topplisten!  Du fortjener også noe helt spesielt. Nyt en dag på spa og skjem deg litt bort. Det har vært enda et år hvor det har blitt fremhevet hvor viktig det er å holde fokuset på velvære. Hvordan kobler du av og kommer ovenpå? Lytt til kroppen din og lad opp til at komme igang igjen som en enda bedre versjon av deg selv. Utnytt de gode tilbudene som finnes og sett av litt velfortjent tid til å skjemme deg bort.

Hos Ferratum får du helt frem til 15. desember halv pris på renten i 30 dager ved å bruke koden Rente50. Koden gjelder for både nye og eksisterende kunder og kan brukes på ett uttak. Minstebeløp er 1000,-.

Utnytt tilbudene og slapp av

Hva kan du gjøre for å glede dine nærmeste? Vi har alle bruk for litt ekstra glede denne tiden på året og salget under Balck Friday kan hjelpe å oppfylle noen av ønskene dine i hvert fall. Ville den nye kjøkkenmaskinen ta familens oppskrift til et nytt nivå? Eller ville oppgraderingen av hjemmet ditt gjøre hverdagen så mye lettere? Gjør det som gjør deg lykkelig og spre litt glede denne tiden på året. Det er ingen tid som her og nå til å vise hvor mye du bryr deg. 

Ferratum er en moderne bank som er tilpasset moderne behov. Ferratum - Nordisk enkelhet og ukomplisert finansiering.

Sorry, there are errors on the page: