Ikke la økonomi og finansering skremme deg denne Halloween..

 

Les mer

 

Vampyrer, edderkopper og skumle spøkelser kan godt være skremmende, men bank og økonomi trenger ikke være skummelt! 

Halloween er rett rundt hjørnet og det er på tide å ha det litt gøy. Finn en skummel film du kan se, eller planlegg et kult kostyme eller kjøp noe nostalgisk godteri. Velg din favorittaktivitet, uansett om du er sammen med barna eller bare er et barn til sinns. 

Delta i vår halloweenkonkurranse på Facebook, finn link og konkurranseregler lenger ned på siden. 

Skjær ut litt tid til kos.

Gresskar er et klassisk symbol på Halloween og mer enn bare noe å skjære ut til en lanterne. Du kan steke frøene etter utskjæring for en rask og sunn matbit eller kjøpe en ekstra for å eksperimentere med noen sesongoppskrifter. Prøv noen smakfulle ideer i løpet av måneden, som gresskarsuppe med ingefær eller stekt gresskarrisotto, eller søte oppskrifter som krydret gresskarmuffins eller gresskarpannekaker til en Halloween frokost. 

 

Døds-kule kostymer.

Å kle seg ut er for mange den beste delen av Halloween, så gjør det ekstra morsomt i år! Bli din favorittfilmkarakter eller velg noe helt klassisk som en heks eller en katt. Å gjøre det skummelt fungerer alltid på denne tiden av året, så gjenoppfunn deg selv som en vampyr eller så kan du ta inspirasjon fra oss som emoji-spøkelset.

Sett stemningen.

Det er så mange skrekkfilmer å velge mellom, så finn en som passer din halloweenånd, enten det er en klassiker, skrekkomedie eller den nyeste blockbusteren. Gjør det til en fest med noen nære venner og kom tilbake til å tilbringe tid sammen. Finn frem godteriet, lag litt popcorn og slå av lysene. Så blir det virkelig god stemning.

La deg inspirere.

Å lage noe kreativt er en fin måte å feire sesongen på og gjøre noe godt for din psykiske helse. Skjær ut noen flotte edderkoppnett til vinduene dine, eller design et kult stearinlys til spisebordet. Heng noen hjemmelagde spøkelser eller flaggermus i taket og la måneden inspirere deg.

Vampyrer, spøkelser og edderkopper er skummelt, men din økonomi og finans trenger ikke å være det. Frykt ikke med Ferratum.

Denne Halloween har du også mulighet til å delta i vår halloweenkonkurranse på Facebook. Finn spøkelsene og kom i stemning til Halloween! 

Konkurranseregler

1. Arrangør

Konkurransen arrangeres av Ferratum Bank p.l.c. (heretter: "Arrangør")

2. Deltagelse

Konkurransen er åpen for alle personer over 18 år bosatt i Norge, bortsett fra ansatte hos arrangøren, eller som er involvert i organisasjonen eller deres familiemedlemmer. Deltakeren må svare på den offisielle premieutlysningen med de tilbudte elementene, dvs. i henhold til instruksjonene gitt av arrangøren i den offisielle premiemeldingen. Å delta i konkurransen krever ikke bestilling eller kjøp av et produkt eller en tjeneste. Fristen for å delta i konkurransen om utløper på det tidspunktet som er angitt i premiemeldingen til arrangøren. Arrangøren forbeholder seg retten til å endre fristen for deltakelse, og vi vil kunngjøre vinnerne på vår Facebookside.

3. Premie og vinnere

Premien i denne kreative konkurransen er et gavekort på 4000 kr. Vinneren er deltakeren som oppfyller kravene til den kreative konkurransen. Vinneren av konkurransen kan ikke endre premien han har vunnet eller gi den videre til en annen person. Hvis vinneren ikke kan kontaktes innen en måned etter at vinneren ble valgt, har arrangøren rett til å velge en ny vinner. Arrangøren har rett til å ekskludere deltakere fra konkurransen som ønsker å misbruke konkurransen for å justere resultatene eller øke vinnersjansene. Hvis vinneren har handlet i strid med disse reglene, eller god praksis, eller på annen måte ulovlig, vil han bli diskvalifisert. Denne konkurransen varer fra 19.10.2021. til 01.11.2021. Konkurransen arrangeres på den offisielle Facebookkanalen til arrangøren.

Vampyrer, spøkelser og edderkopper er skummelt, men bank trenger ikke å være det. Frykt ikke med Ferratum.

 

 

Sorry, there are errors on the page: