Tiden din er verdifull, også når du trenger finansiering.

Hvorfor vente på det du kan ha nå,

uten engang å forlate hjemmet?

 

Les mer

 

Borte er dagene med å vente på et brev i posten, gå seg vill i en ny by, høre på ventemusikk mens du venter på at kundeservice svarer - eller vente på bankkontoret.

Omfavn teknologiens frihet og bruk den hardt opptjente tiden din til de tingene du virkelig liker å gjøre.

Hold deg på sporet

Å gå seg vill til å ta mye tid og energi, enten du tar en feil sving i din egen by eller utforsker et nytt sted på ferie. Å reise med en smarttelefon gir deg muligheter for hvordan du best kan bruke din dyrebare tid. Vil du ta en omvei for å prøve et nytt kaffested eller shoppe i en ny elektronikkbutikk i byen? Til og med barbering av tid fra din daglige pendling ved å bruke sanntidsdata for å komme deg hjem raskere for å tilbringe litt tid med barna eller jobbe med et bakgårdsprosjekt.

Hvor lenge vil du vente?

Ingen flere ventedager på viktige dokumenter, lønnsslipper eller nyheter fra en venn i postkassen. Å kjøpe brev, frimerker og gå til postkontoret kunne ta det meste av ettermiddagen, og nå kan du sjekke inn med familien mens du pendler til jobben med en smarttelefon, nettbrett eller smartklokke. Sende "før" og "etter" videoer eller bilder av høstens husprosjekter og få umiddelbare reaksjoner eller be om hjelp hvis du havner i et stort DIY-dilemma.

Ditt valg

Dagene er over med å høre travle signaler, huske telefonnumre, betale langdistansekostnader eller måtte vente hjemme og vente på en viktig telefonsamtale. Bruk tiden sånn du ønsker, på en langhelg eller på en gruppemiddag ute på en ny restaurant med dine nærmeste venner, og nyt valget mellom å koble til eller fra, alt på dine egne premisser.

Utlån gjort moderne

Ferratum er en global finansiell tjenesteleverandør forankret i Norden, og tilbyr utlånsløsninger med en klar, ukomplisert prosess og ingen skjulte tjenestegebyrer. Banktjenester gjort tilgjengelig for hvem som helst, hvor som helst, når som helst.

Sorry, there are errors on the page: