Denne kvinnedagen kan du nominere kvinnen du føler fortjener anerkjennelse! !

Ta del av vår globale kvinnedagskampanje på Facebook og gi henne sjansen til å vinne 2000 EUR, tilsvarende ca. 20.000 kr.

Er hun inspirerende, full av drivkraft og uredd?

Nominer noen du føler fortjener en sårt tiltrengt anerkjennelse denne kvinnedagen. Fra bestemoren som utrettelig tar vare på barnebarna sine eller en venninne som er overveldet av å åpne en ny bedrift. Søsteren som setter prioriteringer på vent for andre, eller en mor som frivillig gir sin lille fritid til å hjelpe de som trenger det. Kvinner over hele verden gjør utrolige ting.
 

Gå til vår Facebook-side og nominer kvinnen som inspirerer deg. Gi henne den anerkjennelsen hun fortjener og la verden få vite alt om henne. Del en video eller et bilde i kommentarfeltet om hvem du syns kan bruke en hjelpende hånd denne kvinnedagen. Av alle nominasjonene vil en global vinner bli valgt som mottar prisen på 2000 EUR, tilsvarende ca. 20.000 kr, til bankkontoen sin. Vis din støtte og feire henne denne kvinnedagen. Kvinne til kvinne, vi står sammen.

Du har frist til 8. april på å nominere, og vi kunngjør den globale vinneren på Facebook-siden vår 15. april.

Vi er Ferratum, som anerkjenner innflytelsen av kvinner over hele verden.

En global finansiell tjenesteleverandør født i Norden, tilbyr vi raske utlånsløsninger med en enkel og pålitelig prosess. Uansett hvor du er og når du trenger hjelp, er vi her.

 

Les mer om Fleksikreditt

Kampanjeregler

Kvinnedagskampanjen organiseres av Ferratum Global, en del av Multitude Group, og gjennomføres i flere markeder der vi opererer. Vi er en global finansiell tjenesteleverandør født i Norden, og tilbyr raske utlånsløsninger med en pålitelig prosess.

Målet med kampanjen er å anerkjenne innflytelsen av kvinner over hele verden som gjør fantastiske ting hver dag som ikke blir lagt merke til, gi dem en fortjent honnør, og til vinneren av kampanjen et lite løft for å hjelpe henne med å realisere drømmene sine. En deltaker kan nominere enhver inspirerende dame som hun/han føler fortjener anerkjennelse: bestemor, mor, kollega, venn, datter, søster etc.

  • Nominasjonene er begrenset til opptil 2 bidrag per deltaker.

  • Nominasjonene vil kun finne sted på våre lokale markeders Facebook-sider i det angitte innleggets kommentarfelt. I Norge holdes konkurransen her. Alle nominasjoner må være mottatt innen 8. april 2022 kl. 22.00 CET (kampanjeperioden er 1. mars – 8. april). Vi vil kunngjøre den globale vinneren av kampanjen 15. april 2022 på de samme Facebook-sidene.

  • Nominasjoner i kommentarfeltet til det angitte Facebook-innlegget kan inneholde enten en kort video eller et bilde med 1) den nominerte personen ELLER 2) den nominerte personen sammen med den som nominerte henne. Bildet eller videoen trenger ikke å være profesjonelt, men inspirerende og synlig / av grei kvalitet. I tillegg til bildet/videoen trengs en kort begrunnelse for hvorfor akkurat den personen ble nominert, enten som en del av videoen eller som en skriftlig kommentar sendt sammen med videoen/bildet.

  • Alle nominasjoner må være eiendommen til personen som deltar i konkurransen og ikke krenke den immaterielle eiendommen eller noen relaterte rettigheter til noen. Personen som nomineres må være oppmerksom og gis samtykke til å vises på bildet/videoen.

  • Alt irrelevant eller støtende innhold vil bli fjernet.

  • Ferratum har ubegrensede globale rettigheter i tidslinje og bruk av det innsendte innholdet, for eksempel i kommunikasjonen av vinneren av kampanjen på våre sosiale mediekanaler.

Sorry, there are errors on the page: