Det første Fleksikreditt lånet er nå rentefritt i 30 dager

 

Dine drømmer er i ferd med å oppfylles

Hvis du her og nå hadde hatt mulighet til å oppfylle en drøm du har hatt hele livet, ville du grepet sjansen med én gang? Eller ville du latt noe eller noen stå i veien for en slik unik mulighet?

Mange sier at penger er det største hinderet når det kommer til å realisere drømmer.

Vi i Ferratum tror at styrking av enkeltindividet er det viktigste middelet for at vanlige mennesker kan si ja til de største drømmene i livet. Livet er kort. Lev livet til det fulle.

Se enkelt hvor mye du kan få i låneramme.

Første 30 dager er rentefritt!

Uttaksbeløp

Månedskostnad fra: 500 kr

 

 

Se betalingsplan eksempel

 

Det første Fleksikreditt lånet er nå rentefritt i 30 dager –  Er du kvalifisert?

 

Hvis du akkurat nå sikrer deg et av våre Fleksikredittlån, og betaler hele lånebeløpet ved forfall, betaler du kun det beløpet som du fikk av oss:

  • Rentefritt første 30 dager

  • Ingen skjulte avgifter
  • Ingen etableringsgebyr

Det du ser er hva du får!

 

La oss si du låner 4000 kr av oss. Når du betaler lånet tilbake ved forfallsdato, vil 4000 kr være det eneste du betaler. Fantastisk, ikke sant?

 

Kvalifiserer du deg til et raskt og RENTEFRITT lån?

  • Aldersgrense på 22 år;
  • du må ha bankID;
  • en gyldig e-postadresse;
  • en norsk adresse;
  • et norsk telefonnummer;
  • og en bankkonto i Norge.

 

Hvis du oppfyller kravene, vil vi svært gjerne hjelpe deg!

 

Din tid er nå kommet

Se for deg at du har sendt inn CV og søknad til drømmebedriften din. To uker sener mottar du en telefon fra bedriften som svært gjerne vil at du skal begynne å jobbe hos dem. Nervene, spenningen – det er akkurat dette du har drømt om!

Du visste at bedriften lå i en annen del av landet når du sendte søknaden. Heldigvis har distanse har aldri vært et problem ettersom du hadde vært villig til å reise jorda rundt for drømmejobben.

Allikevel er det et lite problem. Bedriften ønsker at du skal komme i jobb umiddelbart og du har nesten ikke penger på kontoen. Neste lønning er ikke før om to uker.

 

Ikke la drømmen gå i vasken

For mange utgjør dessverre penger den store forskjellen på om man sier ja eller nei til en unik drømmemulighet.

Hva er du villig til å gjøre for at dine drømmer skal bli virkelighet? Hvilke pris setter du på dem?

 

Muligheten til å realisere

Hva hvis vi fortalte deg at du kan få tilgang til 10000 kr i dag – et lån på dagen! Ferratum Fleksikreditt er den raskeste og mest tilgjengelige måten å sikre seg midler på når du virkelig trenger å låne penger og ønsker å få ting til å skje. Lån på dagen når du trenger det som mest.

Ferratum er en internasjonal leverandør av mobile bankløsninger og forbrukslån. Som en pioner innen finansiell teknologi og mobile utlån har Ferratum siden 2005 utvidet sin virksomhet til 25 land.

Det er bare å fylle ut en søknad via vår ukompliserte mobilapp eller via vår hjemmeside. Du vil motta en avgjørelse i løpet av få minutter. Appen er ikke-bindende og helt gratis. Søknader er 100% konfidensielle og du får pengene du trenger innen én dag.

 

Ærlige nordiske verdier

Fra vårt hovedkontor i Helsinki, Finland, formidler Ferratum nordiske verdier som pålitelighet og ærlighet. Når du søker et av våre nettlån, kan du være sikker på å motta full åpenhet om alle våre avgifter og prosesser.

Som du kan se har vi i Ferratum en oppfatning av transaksjoner som noe mer enn bare utveksling av penger. En transaksjon for oss er en verdifull utveksling mellom kunden og oss selv. Vi verdsetter relasjoner og mange av våre kunder har benyttet seg av våre raske lån flere ganger.

Det kan være verdt å vite at Ferratum er medlem av Consumer Credit Trade Association (CCTA) og er regulert og godkjent av Financial Conduct Authority (FCA).

 

 

Søk om rentefritt lån

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error