Ferratum Julebarometer: Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser - Ferratum internasjonale julebarometer 2017

 

Ferratum International Barometer er en undersøkelse som tar sikte på å analysere forbruker adferder under høytiden i forskjellige land i verden. Undersøkelsen utføres i land rundt om i verden hvor Ferratum-gruppen (https://www.ferratumgroup.com/) tilbyr finansieringstjenester.

 

1. Arrangør

Arrangøren av konkurransen er Ferratum Bank p.l.c. Addresse: Tagliaferro Business Centre, Level 6, 14 High Street, 1551 Sliema, MALTA. Organisasjonsnummer: C- 56251(heretter kalt "arrangøren").

Beslutningen om å kjøre konkurransen i henhold til reglene i denne forskriften er endelig og bindende for deltakerne.

 

2. Varighet av konkurransen

Konkurransen starter 01.11.2017 og løper til 12.11.2017. Arrangøren forbeholder seg retten til å endre dato for konkurransen.

 

3. Konkurransested og vilkår for deltakelse

Konkurransen tilbys eksklusivt på Internett, en invitasjon blir sendt via e-post og undersøkelsen kan bli funnet på nettstedet: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/8114a368-b790-46e6-bc73-2d1e335d902d?displayId=Fin1401592

Enhver besøkende som oppfyller alle følgende betingelser har rett til å delta:

• tilgang til https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/8114a368-b790-46e6-bc73-2d1e335d902d?displayId=Fin1401592  direkte, og gir de nødvendige data, nøyaktig og fullstendig;

• er en Norsk statsborger eller bosatt i Norge datoen for registrering i konkurransen og er minst 18 år gammel ved deltakelse, uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller religion;

• samtykker i å publisere sitt navn, hvis vedkommende vinner;

• Deltar i avstemningen i lenken over;

• kan bare registreres når du bruker samme navn og etternavn, samme postadresse, samme e-postadresse og samme mobilnummer;

• Bekrefter at vedkommende har lest og forstått denne forskriften, og at han/hun helt er enig med vilkårene som er angitt.

Kun brukerregistreringer som fullfører og korrigerer de nødvendige dataene, blir validert. Ingen rett til medvirkning: Verken ansatte, ansatte som bidrar til dette nettstedet og slektninger til fjerde grad denne eller svigerfamilie kan delta i konkurransen.

Retten til å delta i konkurransen blir automatisk ugyldig dersom en person gir falske eller feilaktige eller upassende data eller opplysninger under registreringen på nettstedet.

Retten til å delta i uavgjort vil automatisk bli kansellert dersom arrangøren finner forsøk på å jukse i konkurransen.

 

4. Konkurranseregler

Arrangøren forbeholder seg retten til å endre forskrift i løpet av konkurransen, eventuelle endringer i den ikrafttredelse gjennom publisering på denne siden, som offisielt er vert for konkurransereglene, fritt tilgjengelig for publikum på www.ferratum.ro/julebarometer. Ved endring i denne forskriften kan arrangøren informere deltakerne via e-post, men det er ikke nødvendig å gjøre det.

Deltakere i konkurransen er ikke underlagt direkte eller indirekte tilleggskostnader.

 

5. Konkurransemekanisme

Når du fyller inn svar på spørsmål, på https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/8114a368-b790-46e6-bc73-2d1e335d902d?displayId=Fin1401592 og oppfyller vilkårene som er beskrevet i artikkel 3 i denne forordning kvalifiserer automatisk for konkurransen som vil finne sted på slutten av meningsmålingen.

En person kan bare vinne en gang, uavhengig av varigheten av konkurransen.

Ved slutten av konkurransen vil det bli trekning der deltakerne vil delta, fullføre Ferratum International Barometer-undersøkelsen i sin helhet, inkludert deres identifikasjonsdata.

 

6. Utpek og kunngjør vinneren

Prisen tildeles etter automatisk trekning. Prosedyren består i tilfeldig utvalg av et maskinvare- og programvare system med navn på alle de som deltok i undersøkelsen. Utvinningen vil finne sted på Arrangørens registrerte kontor.

Trekning, utgivelse og kunngjøring av vinneren vil finne sted innen 7 virkedager etter slutten av konkurransen. Vinneren vil bli varslet om resultatet av konkurransen, innen 7 dager etter trekningen, via e-post eller telefon basert på dataene som er registrert på slutten av undersøkelsen. Også navnet på vinneren vil bli vist på konkurransesiden.

Vinneren vil signere en premieopptjeningspris. Han må gi en kopi av et gyldig identitetsdokument.

Vinneren vil heve premien på arrangørens hovedkontor hvis han er fra Norge eller vil bli levert av posten i landet hvis han ikke er fra Norge. Transportkostnadene bæres av arrangøren.

 

7. Premie

1. Automatisert trekning av 1 stk. Apple Watch Series 2 ca. 3500 KR.

 

8. Erstatning av premien

Vinneren av premien kan ikke kreve pengepremien eller andre elementer som har en verdi som tilsvarer premieverdien, og de kan heller ikke be om en endring i premiefunksjonene.

 

9. Behandling av personopplysninger

Hver deltaker erklærer at han/hun aksepterer at hans / hennes personopplysninger kommer inn i arrangørens database for å gjennomføre konkurransen og motta informasjon om nye tilbud, kampanjer, meldinger etc. fra ham. Alle former som deltar i konkurransen blir organisatorens eiendom som forplikter seg til å holde konfidensielle personopplysninger fra deltakerne eller vinneren i denne konkurransen og bruke dem i samsvar med gjeldene forskrifter og gjeldende lovgivning.

Alle abonnenter ved konkurransen er garantert, i samsvar med bestemmelsene i lov nr. 677/2001 følgende rettigheter: retten til informasjon (artikkel 12), retten til tilgang til data (artikkel 13), retten til å forstyrre data (artikkel 14), motstandsrett (artikkel 15) være underlagt en individuell beslutning (artikkel 17) og retten til å appellere til retten (artikkel 18).

 

10. Arrangørens ansvar

Arrangøren har ingen ansvar og vil ikke være involvert i rettssaker relatert til eierskap av prisen etter trekningen. Arrangøren er ikke ansvarlig for premien og gir ikke en garantiperiode, bruk eller drift for prisen som er tildelt i konkurransen enn de som er gitt av premieimportøren.

Arrangøren vil tildele prisen i henhold til disse forskriftene, og han / hun vil ikke bli pålagt å ha korrespondanse vedrørende ubetingede forespørsler.

Ved å delta i denne konkurransen, godtar deltakerne å overholde alle bestemmelser, vilkår og betingelser i denne forskriften og gjeldende lov. Påmelding i denne konkurransen betyr for deltakerne ubetinget overholdelse av vilkårene.

 

11. Avbestilling av konkurransen

Arrangøren avgjør at denne konkurransen holdes til kl. 12.11.2017 kl. 23.59.

Denne konkurransen kan også avsluttes hvis arrangøren ikke, for grunner utenfor sin kontroll, kan fortsette denne konkurransen.

 

12. Skatt og tilhørende skatter

Arrangøren er ikke ansvarlig for betaling av andre avgifter eller andre økonomiske forpliktelser knyttet til prisen som tilbys, som er den vinnende personens ansvar.

 

13. Rettssaker

Ved rettssaker mellom arrangøren og deltakerne i Ferratum International Barometer Survey, vil disse bli løst på en minnelig måte. Dersom det ikke er mulig å løse tvister på en minnelig måte, vil partene som er involvert i tvisten sende tvisten til de kompetente Norske domstolene.

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error