FerratumFridays

 

Vinn 1000 kroner hver fredag!

Følg oss på Facebook og få med deg vår ukentlige konkurranse om å vinne 1000 kroner. Hver mandag deler vi et nytt innlegg med en konkurranse på Facebook. Vinneren publisers på vår Facebookvegg påfølgende fredag. 

KONKURRANSEREGLER

1. Organisator

Konkurransen arrangeres av Ferratum Finland Oy (heretter kalt "Arrangøren"). Denne konkurransen er ikke organisert av Facebook.

2. Deltakelse

Deltakelsen er åpen for alle fysiske personer over 16 år fast bosatt i Norge, bortsett fra de i tjeneste for Arrangøren, som deltar i organiseringen av denne konkurransen eller deres familiemedlemmer. Arrangøren av konkurransen vil kontrollere at alle som skal delta i konkurransen, publiserte, likte og kommenterte i henhold til instruksjonene kommunisert av Arrangøren. Deltakelse i konkurransen krever ikke et abonnement eller kjøp av et produkt eller en tjeneste. Det kreves at fristen for å sende inn bidrag som nevnt i konkurransen overholdes. Vinnernes navn vil bli publisert på Facebook-siden til Arrangøren og på Arrangørens hjemmeside. Ukespremier vil bli utbetalt til alle vinnerne en gang i måneden. Dersom vinneren har opptrådt i strid med disse reglene eller god praksis eller på annen måte i strid med loven, vil dette føre til diskvalifisering. Arrangøren har rett til å fjerne de deltakerne i konkurransen, som har en tendens til ikke å overholde konkurranses regler. Arrangøren forbeholder seg retten til å fjerne eller å forhindre publikasjoner av det den anser som upassende materiale.

3. Premier

Konkurransen har en vinner hver uke. Premien består av 1000 NOK som utbetales til vinnerens konto. Vinnerne vil bli valgt av arrangøren. Vinnerne kan ikke endre eller velge en annen premie. Vinnerne vil bli publisert på arrangørens Facebook-sider og, hvis mulig, sende dem en personlig melding om seieren. Hvis vinneren av konkurransen ikke kan nås i løpet av den inneværende måneden, skal arrangøren ha rett til å velge en annen vinner. Valg av vinnere skjer hver fredag.

4. Ansvar for arrangøren og vinneren

Prisvinneren er ansvarlig for mottak eller bruk av en premie og eventuelle kostnader og / eller avgifter i forbindelse med sin deltakelse. Prisvinneren fritar Arrangøren fra ethvert ansvar som følge av, eller påstås å være forårsaket ved å delta i konkurransen eller mottak av premien. Prisvinneren fritar Arrangøren, herunder ethvert ansvar i forbindelse med premien for fremtidig bruk, samt ethvert ansvar for skader eller skader som skyldes eller påstås å være forårsaket av deltakelse i denne kampanjen, bruken eller innløsningen av premien. Dette fritaket kan ikke svekke forbrukernes rettigheter under Forbrukerloven. Arrangørens ansvar overfor deltakerne skal ikke overstige verdien eller mengden av premien som beskrevet i disse vilkårene. Ved å delta i konkurransen, godtar deltakere å overholde disse konkurransereglene og vilkårene satt av Arrangøren. Arrangøren forbeholder seg retten til å endre konkurranseregelene ved å gi varsel via sine Facebook-sider.

5. Facebook fritak

Konkurransen er ikke på noen måte finansiert, støttet eller vedlikeholdt av Facebook.

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error