Hvor mye kan jeg låne?

Hvor mye du kan låne er ofte et spørsmål vi her i Ferratum Bank får. I forkant av en lånesøknad er det vanskelig å kunne gi et eksakt svar, men våre lån gjelder beløp fra kr 1 000 og opp til kr 15 000.

Søk om Credit Limit - betal tilbake i ditt eget tempo

Uttaksbeløp

Minste fakturabeløp: 0€

 

Eksempel på betalingsplan

Lag et budsjett og få oversikt

"Hvor mye kan jeg låne" er egentlig et spørsmål du selv enklest kan besvare. Du bør se på lånebeløp i forhold til hvor mye du tjener hver måned. Dette gjør du enklest med å lage deg et budsjett, hvor det første du gjør er å finne ut hvor mange faste utgifter man har, som for eksempel husleie og strøm. Enkelte faste utgifter kan variere med noen kroner, og man kan da bruke en gjennomsnittssum for å gjøre prosessen enklere. Se deretter på hvilke løpende utgifter du har, saker som mat, klær, toalettartikler og aviser. Når du legger sammen disse to postene vil du ha en oversikt over alle utgifter pr måned.

Disse trekkes så fra din månedlige inntekt. De pengene som da er igjen vil vise deg hvor store ekstrautgifter du tåler. Viser det seg at du enkelt kan betale lån og renter er det ingen grunn til at du ikke kan ta opp en Ekspresskreditt hos Ferratum Bank. Er du usikker må du gjerne bruke vår lånekalkulator, som vil gi deg en oversikt over hva du må betale på lånet innenfor nedbetalingstiden. Når du har fått oversikt over den økonomiske situasjonen, ved et eventuelt lån, hører vi gjerne fra deg. Send en søknad, og lån penger til det du trenger.

Derfor foretar banken en kredittsjekk

Når du lurer på hvor mye du kan låne, er det en faktor som kan spille inn på lånesummen. Alle lånegivere foretar en kredittsjekk som en del av søknadsprosessen. Dette er en vurdering av økonomien din i forkant av et eventuelt lån. Kredittsjekken har to viktige aspekter. Den skal sikre at du ikke får mer i lån enn hva du har mulighet til å betale igjen, Samtidig er det en sikkerhet for banken for at du faktisk er i stand til å betale ned lånet. Denne sjekken utføres av kredittsjekkselskaper på oppdrag av forskjellige banker, blant annet for oss. Når du søker et usikret lån fra Ferratum Bank er det oftest en ting ved kredittvurderingen som kan påvirke lånesøknaden din. Det er dersom du har betalingsanmerkninger.

En betalingsanmerkning får man om en har uoppgjorte økonomiske krav som er gått til inkasso. De uoppgjorte kravene gjelder ikke kun for andre lån eller kredittkortgjeld, men det kan være alt fra ubetalte telefonregninger til et uoppgjort kjøp av varer. Har du tidligere hatt en anmerkning, men gjort opp for deg, skal betalingsanmerkningen slettes automatisk. Utover kravet om antall betalingsanmerkninger har vi lave krav for Ekspresskreditt. Det skyldes at vi ikke låner deg store summer, og de aller fleste kan håndtere disse ekstra utgiftene. Lån penger raskt og enkelt ved å fylle inn vårt søknadsskjema online.

Digital søknadsprosess

For å kunne få innvilget lån hos oss, må du være minst 21 år, ha BankID og ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger. Søknadsprosessen tar kun minutter. Fyll inn de opplysningene du blir bedt om på vårt søknadsskjema, signer med BankID og send. Svaret har du i løpet av kort tid.

Søk nå

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error