Hvordan bruke en lånekalkulator - det du ser er hva du får

Enten det er å åpne døren til en gylden mulighet eller å få litt hjelp til hverdagen, som bilreparasjoner eller regninger, i Ferratum tror vi på å gi folk verktøyene for å hjelpe dem til livet generelt.

Se enkelt hvor mye du kan få i låneramme.

Første 30 dager er rentefritt!

Uttaksbeløp

Månedskostnad: 0€

 

 

Se betalingsplan eksempel

Ansvarlig utlåner

Stiftet i Helsingfors, Finland, finner vi nordiske verdier som tillit, ærlighet, pålitelighet og bærekraft i hjertet av vår virksomhet.
 
Vi tror at en transaksjon er mer enn bare økonomisk - det er en gjensidig utveksling bygget på tillit.
 
Som en ansvarlig utlåner forsøker vi å overholde ansvarlige markedsføringsrutiner og for å sikre at all informasjon vi tilbyr til våre kunder, er oversiktlig og nøyaktig.
Vår prosess for godkjenning av lån er basert på en sofistikert scoring-modell vi har utviklet over flere år. Vi baserer våre utlånsbeslutninger på en nøye vurdering av lånerens økonomiske stilling, deres evne til å tilbakebetale lån, og om lånerens krav og mål vil bli oppfylt av lånet.
Selv om vår godkjenningsprosess for lån bare tar få minutter, er det tatt hensyn til ulike faktorer for å sikre at lån ytes på grunnlag av etisk resonnement.
Skulle våre kunder få problemer med tilbakebetalingene, er vi alltid klare for å diskutere og utforske alternativer sammen.

Lånberegning

Ved hjelp av vår lånekalkulator, kan du bestemme hele beløpet på våre lån. Bare bruk vår slider på lånekalkulatoren for å velge hvor mye penger du ønsker å låne, og bruk deretter neste slider for å velge antall dager du ønsker lånet. Lånekalkulatoren beregner deretter renten, og i kolonnen til høyre ser du hva lånet koster totalt.

Vår lånekalkulator kan brukes til å beregne hvilken som helst type fast personlige lån. Enten du vil finne ut rentebetegnelsen for å kjøpe billetter i siste øyeblikk, bestille en flytur for å delta i et jobbintervju på andre siden av landet, eller få bilen tilbake på veien, kan du finne ut om det i løpet av sekunder med lånekalkulatoren.

Tilpass ditt lån

Du kan enkelt administrere lånet ditt ved å finne kombinasjonen som gjør at lånet ditt blir mest mulig behagelig for deg.

Bruk slideren på lånekalkulatoren til å endre antall dager og beløp til du finner låneberegningsbeløpet som passer deg best.

Ingen tilleggsavgifter

Vi tror på fullstendig åpenhet. Som direkte utlåner er det ingen tredjeparter og ingen tredjepartsavgifter. Som med alle våre lån, hva du ser er hva du får.

Når du bruker vår lånekalkulator, vær trygg, det er ingen ekstra avgifter eller skjulte kostnader. Du vet nøyaktig hva du vil betale til enhver tid - ingen ekkel overraskelse.

Hvordan fungerer rentene? 

Renter er gebyret som en kunde eller låner belastes for å låne penger fra en utlåner. Renter er uttrykt som en prosentandel av det totale beløpet på lånet.

Renter for ulike lånetyper 

Vårt Ekspresskreditt produkt tilbyr forbrukerne en rask og rett frem adgang til små kontantbeløp. Vi tilbyr for øyeblikket ekspresslån i størrelsesorden 1000-6000 kroner med forfallstid på 7-90 dager, avhengig av lånebeløpet og lovgivningsrammen for lokasjonen.

Tilbakebetalingsavdragene er normalt like fordelt gjennom lånets løpetid. Dette gjør det mulig for kundene å budsjettere sin økonomi ved tilbakebetaling.
 

Fleksikreditt er et produkt basert på en løpende kreditt. I motsetning til avdragslån er en løpende kreditt en type kreditt uten et fast antall betalinger. Det er i utgangspunktet et oppsett som gjør at lånebeløpet kan utbetales, tilbakebetales og utbetales igjen.
Låntakere får en maksimal kredittgrense, som kan brukes eller tilbakebetales når som helst og kunden blir kun belastet på de pengene som brukes.

Søk nå

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error