Hvorfor velge Ferratum?

 

Hvorfor velge Ferratum?

I Ferratum vet vi at tid er penger. Vi vet også at det siste du trenger er et ufleksibelt lån med kompliserte vilkår og gebyr. Her gir vi deg seks gode grunner til hvorfor du skal velge et lån fra Ferratum.

1) Vi tilbyr små lån

Noen ganger oppstår det et kortsiktig behov for ekstra penger. Da er det dumt å låne mer enn du trenger, og binde deg til en lang nedbetalingsperiode. Hos Ferratum kan du låne akkurat det beløpet du trenger, og betale tilbake så tidlig du ønsker uten ekstra kostnad. Du betaler kun renter for det antall dager du låner pengene.

Hos Ferratum har vi ingen minimum låneperiode eller minste lånebeløp. 

2) Vi er effektive

Vi er en 100% digital bank som opererer i 24 land. Vår søknadsprosess består av noen få spørsmål, og stiller ingen krav til opplasting av dokumenter. 

Vi har ingen manuelle prosesser og gir deg svar på lånesøknaden umiddelbart.  Når søknaden din er godkjent, vil nettlånet bli overført direkte til din bankkonto.

Med en aktiv Fleksikreditt konto har du alltid muligheten til å ta ut ekstra penger når du måtte trenge det.

Fast

Søk på nett

 

Fast

Svar innen 3 sek

 

Fast

Pengene direkte på konto

 
 

3) Vi streber etter å si ja når andre banker sier nei

Ferratum har over 14 års erfaring med lån på nett, og har bevilget lån til over 2 millioner kunder i hele verden. Avansert teknologi, lang erfaring og sofistikerte løsninger for kredittvurdering gjør det mulig for oss å tilby lån når andre banker kanskje sier nei

Lojale kunder med god betalingshistorikk over tid vil også få muligheten til å øke sin kredittramme dersom de ønsker det.

 

4) Ingen overraskelser

Store forbrukslån kan fort bli dyre. Selv om banken oppgir en lav nominell rente, kan det fortsatt være tilleggsavgifter som blir kostbare over tid. De fleste forbrukslån har både etableringsgebyr og termingebyr. Hos Ferratum er vi opptatt enkle og oversiktlige vilkår. Derfor betaler du kun en daglig rente på det beløpet du til enhver tid tar ut fra din Fleksikreditt konto. Før du gjør uttaket vil du alltid få en oversikt over hvilke kostnader som vil påløpe, og hvor mye du minimum må betale på neste faktura. Du kan når som helst få oversikt over din konto ved å logge inn på Min side.   

 

5) Fleksibel tilbakebetaling

 

  • Betal kun renter for beløpet du tar ut
  • Betal raskere og spar rentekostnader
  • Minste månedsbetaling fra 500 kr (eller 13% av lånebeløpet)
  • Endre forfallsdato så det passer din økonomi 
  • Motta faktura 15 dager før forfall
  • Betal enkelt med faktura eller via AcceptEmail

Les mer om betaling her

 

 

 

6) Brukervennlig Min side

 

  • Logg inn med BankID 
  • Se tilgjengelig kreditt, saldo og neste forfallsdato 
  • Last opp faktura
  • Oppdater personlige opplysninger