Konkurranseregler / Ferratum Bank sommerbarometer 2019

KONKURRANSEREGLER – Ferratum Banks sommerbarometer 2019


1. Konkurransen arrangeres av Ferratum Bank plc. (organisasjonsnummer C 56251).

2. Konkurransen begynner 29.04.2019 og avsluttes 10.05.2019. Vinneren kommer til å publiseres på Ferratums Facebookside så raskt resultatene av undersøkelsen er samlet. Konkurransen er åpen for alle som er bosatt i Norge og som er over 20 år gamle. Personer som jobber, eller som er familiemedlemmer av ansatte hos Ferratum Bank får ikke delta i denne konkurransen.

3. Ferratum Bank har rett til å velge hvilket bidrag som vinner. En vinner plukkes ut av en jury fra Ferratum Bank. For å kunne bli plukket ut som vinner må deltakeren:

  • Delta i undersøkelsen

4. Premien består av Apple Watch Series 4. Premien kommer til å sendes til vinneren i rimelig tid etter at konkurransen er avsluttet. Gevinsten kan ikke endres eller overføres i innhold eller omfang. Gevinsten kan ikke byttes mot noe annet. Dersom Ferratum Bank etter rimelige anstrengelser ikke har fått tak i vinneren gjennom de kontaktopplysninger som er gitt av deltakeren, eller om vinneren ikke oppfyller kravene for å delta i konkurransen, utses (om mulig) en ny vinner. De opplysninger som deltakeren oppgir har deltakeren selv ansvar for at er riktige. Ferratum Bank tar ikke ansvar for ekstra kostnader i forbindelse med gevinsten, foruten fraktkostnader. Eventuell gevinstskatt betales av vinneren.

5. Ved mistanke om manipulasjon eller fusk forbeholder Ferratum Bank seg retten til å diskvalifisere deltakere. Bidrag kommer til å slettes og de vil ikke bli vurdert i konkurransen om de er provosert eller på annen måte tvilsom. Vi forbeholder oss retten til å diskvalifisere brukere uten ytterligere forklaring eller varsel.

6. Arrangørenes ansatte og deres nærmeste, og andre personer som har yrkesmessig tilknytning til administrasjonen av Ferratum Bank, får ikke delta i konkurransen.

7. Om det viser seg nødvendig forbeholder Ferratum Bank seg retten til å endre konkurransereglene under konkurranseperioden.

8. Ferratum Bank kan bruke dine kontaktopplysninger til direkte markedsføring.

9. Du kan kun sende ett (1 stk.) konkurransebidrag til konkurransen.

10. Gjennom å delta i konkurransen, godtar deltakeren å få sitt navn publisert på vår hjemmeside og facebooksidewww.ferratum.no. Konkurransebidraget kan brukes av oss for ethvert formål, uten noen form for kompensasjon eller annen avgift.

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error