KONKURRANSEREGLER – Ferratum julebarometer 2020

KONKURRANSEREGLER – Ferratum Banks Julebarometer 2020


1. Konkurransen arrangeres av Ferratum Bank plc. (organisasjonsnummer C 56251).

2. Konkurransen begynner 26.10.2020 og avsluttes 09.11.2020. Vinneren kommer til å få en e-post så raskt resultatene av undersøkelsen er samlet. Konkurransen er åpen for alle som er bosatt i Norge og som er over 20 år gamle. Personer som jobber, eller som er familiemedlemmer av ansatte hos Ferratum Bank får ikke delta i denne konkurransen.

3. Ferratum Bank har rett til å velge hvilket bidrag som vinner. En vinner plukkes ut av en jury fra Ferratum Bank. For å kunne bli plukket ut som vinner må deltakeren:

  • Delta i undersøkelsen

4. Premien består av en iPhone12. Premien kommer til å sendes til vinneren i rimelig tid etter at konkurransen er avsluttet. Gevinsten kan ikke endres eller overføres i innhold eller omfang. Gevinsten kan ikke byttes mot noe annet. Dersom Ferratum Bank etter rimelige anstrengelser ikke har fått tak i vinneren gjennom de kontaktopplysninger som er gitt av deltakeren, eller om vinneren ikke oppfyller kravene for å delta i konkurransen, utses (om mulig) en ny vinner. De opplysninger som deltakeren oppgir har deltakeren selv ansvar for at er riktige. Ferratum Bank tar ikke ansvar for ekstra kostnader i forbindelse med gevinsten, foruten fraktkostnader. Eventuell gevinstskatt betales av vinneren.

5. Ved mistanke om manipulasjon eller fusk forbeholder Ferratum Bank seg retten til å diskvalifisere deltakere. Bidrag kommer til å slettes og de vil ikke bli vurdert i konkurransen om de er provosert eller på annen måte tvilsom. Vi forbeholder oss retten til å diskvalifisere brukere uten ytterligere forklaring eller varsel.

6. Arrangørenes ansatte og deres nærmeste, og andre personer som har yrkesmessig tilknytning til administrasjonen av Ferratum Bank, får ikke delta i konkurransen.

7. Om det viser seg nødvendig forbeholder Ferratum Bank seg retten til å endre konkurransereglene under konkurranseperioden.

8. Ferratum Bank kan bruke dine kontaktopplysninger til direkte markedsføring.

9. Du kan kun sende ett (1 stk.) konkurransebidrag til konkurransen.

10. Gjennom å delta i konkurransen, godtar deltakeren å få sitt navn publisert på vår hjemmeside www.ferratum.no. Konkurransebidraget kan brukes av oss for ethvert formål, uten noen form for kompensasjon eller annen avgift.