Låne 3000 kroner hos Ferratum

Du planlegger et nytt mobilabonnement ettersom at ditt gamle har gått ut. Det er selvfølgelig veldig flott da du kan velge en ny mobil samtidig! Du har valgt å binde deg over et helt år og velger derfor en ny telefon med den seneste teknologien, da du allerede er vane med en smarttelefon. Du velger å betale så lite som mulig gjennom året, men må da betale et større beløp ved kjøp av telefonen. Et lån på 3000 kroner hos Ferratum er derfor en ideell løsning. Du vet jo allerede at du kan betale ned lånet ved neste lønning.

Lån 3000 kroner raskt
Hos Ferratum kan du raskt og enkelt låne 3000 kroner. Ved å benytte deg av lånekalkulatoren ovenfor kan du velge ønsket beløp og låneperiode. Etter at du enkelt har lagt inn din grunnleggende informasjon og signert avtalen vil du i løpet av 24 timer få et svar (kontortider gjelder). Opplev hvor enkelt det er å låne fra Ferratum!

Når kan man låne 3000 kroner?

  • For alle som har en bil er EU-kontrollen en usikker begivenhet. Du er usikker på om bilen vil gå gjennom kontrollen og noen ganger kan små reparasjoner koste dyrt. Du vet at du behøver bilen for å komme på jobb og i dette tilfellet kan et lån på 3000 kroner fra Ferratum være en ‘’livredder’’. Uten disse reparasjonene vil ikke bilen bli godkjent og med et lån fra Ferratum kan du garantere at bilen igjen er trygg å kjøre til neste års inspeksjon.
  • Du er opptatt med å finne en passende destinasjon for din neste ferie. Etter å ha lett i flere dager finner du endelig en perfekt plass, og det finnes billetter til datoen du har fått fri! Det er få billetter igjen, og du tør ikke vente til neste lønning med å bestille. Et lån fra Ferratum på 3000 kroner passer perfekt! Du kan fortsette planleggingen av din avslappende ferieuke uten å måtte tenke på fakturaen før ved neste lønning.
  • Datteren din sykler hver dag til skolen, men en dag går sykkelen plutselig i stykker. Denne uventede kostnaden passer dårlig denne måneden og du velger å sende en søknad til Ferratum om et lån på 3000 kroner. Søknaden blir godkjent og du kan kjøpe en ny sykkel til datteren din. Dette er bare ett eksempel på et tilfelle hvor et raskt lån fra Ferratum kan redde hverdagen når noe uventet bryter ditt budsjett.

Ferratum har god erfaring med små lån. Ekspresskreditt.no er et produkt av Ferratum Group som er verdensledende på små lån. Vår erfaring gjør at vi vet akkurat hvordan du vil ha ditt lån, raskt og pålitelig med fleksibel tilbakebetalingstid. Behøver du å låne 3000 kroner av Ferratum? Test vår raske, enkle og pålitelige service!


 

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error