5 Gavetips til Farsdagen!

08.03.2021#Generelt

D. 11 november er det farsdag! Dette er dagen vi kan bruke til å gi litt ekstra oppmerksomhet til alle de snille og gode pappaene som befinner seg der ute.

Fedre kommer i ulike former, versjoner, kategorier og definisjoner. Pappa, far, bestefar, farfar, morfar, stefar, ekstrapappa, bonuspappa, oldefar og reservepappa bare for å nevne noen av dem. Noen har en pappa, noen har flere, og noen har kanskje funnet en de kaller pappa senere i livet. Det fedre ofte har til felles er at de stiller opp som gode rollemodeller med omtanke og kjærlighet. Uansett hvilken form, versjon eller definisjon din pappa kommer i, så ønsker vi å gi deg noen tips på hva du kan unne han på farsdagen.

Det finnes mange måter å vise at vi setter litt ekstra pris på våre mannlige rollemodeller. For å gjøre det litt enklere for deg å finne den perfekte gaven, så har vi har satt sammen noen gavetips som vi vet at pappa kommer til å sette pris på.

Ikke penger til overs  til farsdagsgave akkurat nå?  Les mer om Fleksikreditt her.

 

1. Noe godt å tygge på

Noe godt å tygge på kan sjeldent slå feil hos en pappa. Tenk gjennom hva som er pappas favoritter, og sett sammen en liten kurv med godsaker, eller en spesiallaget «pappa-goodiebag». Du kan fylle posen eller kurven med litt ekstra gode nøtter, som for eksempel en pose med macadamia nøtter, en eske med cognackuler og en ekstra god røkt skinke, eller noe annet som faller i smak. Et godt supplement til dette er selvfølgelig noe godt å drikke.  En ekstra god kaffe, te, eller favoritt whiskyen er et godt tilskudd til denne gaven.

 

2. Lag det selv

Hvis du har litt ekstra tid og er god med håndarbeid kan du lage noe selv. Det finnes ikke noe en pappa blir med glad for enn en gave med litt ekstra omtanke. Du kan for eksempel skrive ut bilder fra gode minner og sette bildene sammen i en collageramme, eller lage et lite personlig album. Eventuelt så kan du sette sammen en liten filmsnutt av videoer med litt musikk. På tale om musikk så kan du opprette en spesielt tilpasset spilleliste på Spotify med alle sangene du vet pappa elsker. Kanskje du er enda mer kreativ og kan male et bilde eller lage en kaffekopp.

Hvis du ikke har tid eller er så god til å lage ting selv, så er nettet fult av gode ideer til ting man kan lage. Videre finnes det utallige leverandører av kaffekopper, morgenkåper, nøkkelringer, lommebøker, eller andre ting som en pappa bruker daglig hvor du kan legge til en spesiell personlig hilsen. Du kan lage en kalender med alle de beste ferieøyeblikkene, eller til og med trykke en t-skjorte hvor du kan skrive en intern vits som bare dere ler av.

3. Deg selv som instrument

Ikke glem at gaver ikke trenger å koste skjorta. En skjorte er selvfølgelig en god ide, og noe en pappa oftest aldri kan få nok av. Men hva med å overraske litt ekstra i år ved å gi noe unikt som en selvskrevet låt. Det spiller ingen rolle om du er god til å synge eller ei, en morsom eller meningsfull tekst til en melodi du vet pappa elsker kan ikke slå feil. Videre, hvis du er god til å skrive tekster så kan du skrive et dikt. Eller kanskje du er rå på å dans eller skuespill og kan sette sammen litt kveldsunderholdning. Hvis du ikke ønsker å bruke deg selv om instrument, så kan du gjøre noe så gøy som å sette sammen en quiz, et spill, eller andre aktiviteter dere kan gjøre sammen etter en god middag med pappas favorittmat.

 

4. Opplev noe sammen

En fin gave kan være å oppleve noe fint sammen. Du kan invitere pappa med på noe gøy som du vet han liker å gjøre. Sjekk ut de lokale nettsidene og magasinene for underholdning, konserter, komediekvelder og opptredener i nærheten av der dere bor. Eller kanskje det er en ny film på kino, eller en restaurant du vet han elsker å spise på. Hvis din pappa er glad i eventyr kan dere ta en dag på escape room. Gaven kan også være noe så enkelt som å gå en tur på fjellet, eller ta en kaffe sammen på en Cafê. Og skulle dere ikke bo samme plass, så er et overraskelsesbesøk en gave i seg selv. Finn på noe som gjør at dere kan skape nye gode minner sammen.

 

5. Ut av boksen opplevelse

Fedre kan ofte havne i den berømte «komfortsonen». Hvis din pappa er av den sorten så kan det hende at han setter pris på å få litt nye utfordringer i hverdagen. De aller fleste har godt av å bli dratt ut av sine hverdagslige rutiner i blant hvor de må utfordre kropp og sinn. Dessuten er det ikke noe vi ønsker mer enn at pappa holder seg frisk, rask og glad. Det finnes utallige yogastudioer som tilbyr nybegynner klasser, eller kanskje dere kan ta et salsakurs sammen. Hvis din far er av den ekstreme sorten så kan du invitere han med på bungee jumping eller fallskjermhopping. Det kan også være noe så enkelt som å ta en ridetime, eller finne en badstue i nærheten av et potensielt isbad. En slik gave kommer garantert til å vekke livsgnisten og adrenalinet til livet i din pappa.

Uansett hvilken gave du bestemmer deg for, så kan Fleksikreditt være en god løsning til å dekke søndagens kostnad hvis du ikke har penger tilgjengelig akkurat nå. 

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: