En støttespiller som hjelper deg løse problemene

Når ulykken er ute

Martin (30) jobber i en liten bedrift rett utenfor Gjøvik. Arbeidsdagen begynner tidlig, og han har det ofte travelt for å rekke å være på jobben i tide.

Så travelt at han akkurat denne morgenen ikke la merke til hullet i asfalten som hadde vokst under snøen i vinter. Hjulet traff hullet, og bilen fikk en skade under. Skaden var stor nok til at bilen måtte repareres før bilen kunne brukes. En dyr verkstedregning hadde han ikke råd til akkurat nå – og Martin er avhengig av bilen til og fra jobb hver dag, da han må hente og levere sønnen sin i barnehagen. Så hva skulle han gjøre?

 

Dyrt å ha dårlig råd

Bilen er for mange helt avgjørende for å kunne gjøre jobben sin, eller få hverdagen til å gå opp. Men som med mye annet går det gjerne i stykker når man minst venter det, og på et dårlig tidspunkt. Ofte er det også dyrt å reparere.

Martin visste at han kunne reparere skadene selv. Alt han trengte var verktøyet. Riktignok kostet det litt, men kostnadene var uansett mye mindre enn å sende bilen på verksted. Og mye mindre enn tapet ved ikke å komme seg på jobb på mange uker.

- Det var en kinkig situasjon – jeg hadde ikke råd til å kjøpe verktøyet til å reparere bilen, og risikerte derfor å måtte betale enda mer ved å utsette reparasjonen eller få det gjort av andre. Det kan være dyrt å ha dårlig råd, sukker Martin.

Lån så lite du kan

Et forbukslån fra Ferratum kan fungere som en støttespiller, slik at du har råd til å skaffe deg det du trenger i en vanskelig situasjon. Ved å låne så lite du trenger, men nok til at det monner, slipper du å tape penger på sikt.

Det er lett å søke på nettet, søknaden blir raskt behandlet og svar på søknaden får du i løpet av ett par minutter. Du kan låne opptil 30.000 kroner, der du selv kan styre hvor mye du vil ta ut av gangen. Du betaler kun for de pengene du tar ut. Og jo raskere du betaler dem tilbake, desto mindre betaler du totalt i rente*

Se videoen om hvordan få lån fra Ferratum

 

Ikke la problemene vokse!

6.500 kroner var akkurat stort nok lån til at Martin fikk råd til å kjøpe verktøyet han trengte, slik at han fikk reparert bilen, og kommet seg til og fra jobben uten forsinkelser. Tilbakebetalingen gjør han så snart neste lønning kommer inn.

– For meg er det viktigste at jeg kan stole på banken jeg låner penger av, og at jeg kan få raskt hjelp, slik at jeg slipper å skyve problemene foran meg. Nå har jeg allerede fått reparert skadene – og det er en enorm lettelse, sier Martin.

- Men nå kommer jeg til å følge ekstra godt med på veien, for å unngå flere skader, legger han til.

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: