Retningslinjer for informasjonskapsler

Ferratum Bank p.l.c. – retningslinjer for informasjonskapsler

Disse retningslinjene gjelder informasjonskapsler og refererer til nettsteder som driftes av Ferratum Bank p.l.c. (Ferratum).

1. Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en tekstfil som sendes av nettstedet og lagres på brukerens enhet. Nettstedet har ikke tilgang til andre filer på brukerens enhet. Innholdet i informasjonskapselen kan ikke brukes til å identifisere brukeren.

2. Hvorfor brukes informasjonskapsler?

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å:

  • Produsere statistikk som brukes til å optimalisere og modifisere tjenester som leveres av Ferratum for å tilpasse dem til brukerens behov;
  • Opprettholde økten på nettstedet;
  • Optimalisere verktøyene som brukes på nettstedet (f.eks. kalkulatorer).

3. Typer informasjonskapsler

Nettstedet bruker følgende informasjonskapsler:

  • Økter – er midlertidige og forblir på enheten til du forlater nettstedet eller avslutter programvaren (nettleseren)
  • Permanente – lagres på brukerens enhet i den tiden som er angitt i parametrene i filen eller til de slettes av brukeren
  • Informasjonskapsler fra eksterne entiteter (tredjeparts informasjonskapsler) / annonser – filer fra f.eks. servere, selskaper og tjenesteleverandører som samarbeider med eieren av nettstedet. Disse filene gir mulighet til å tilpasse annonser i henhold til brukeres ønsker og vaner. De gir også mulighet til å evaluere annonsenes effektivitet (f.eks. telle hvor mange personer som har klikket på annonsen og besøkte nettstedet).

4. Nettstedet kan inneholde referanser til andre nettsteder som har sine egne retningslinjer for personvern og informasjonskapsler. Vi anbefaler at du gjør deg kjent med alle disse retningslinjene, da vi ikke tar noe ansvar for praksisen på disse nettstedene.

5. Du kan deaktivere informasjonskapsler i innstillingene på nettleseren, men da kan du kanskje ikke bruke alle tjenestene våre.

 

 

Sorry, there are errors on the page: