Sms lån i Norge

Et Sms lån er er ment for deg som ønsker å låne mindre summer over kortere tid. Dette er en praktisk ordning om du får en uventet regning eller en annen utgift som haster når det er lenge til neste lønningsdag.

Kvalifiserer du ikke til Fleksikreditt?

Søk om Ekspresskreditt - et lite gebyrfritt lån! 

 

  • Lån inntil 6.000 kr i 45 dager
  • Ingen etableringsgebyr
  • Betalings anmerkning aksepteres
  • Direkte utbetaling

Beløp

Låneperiode

Beløp: X
Tilbakebetalingstid: X
Rentekostnader: X
Forfallsdato: X
Årlig effektiv rente: X

Totalbeløp å betale: X (New customers: X)

Hva er sms lån?

Har du fått en regning som var større enn forventet? Vil du slå til på et godt tilbud før det er for sent? Kanskje noe viktig har gått i stykker som du ikke kan vente to uker med å få reparert? Eller ønsker du å spandere litt ekstra penger på en spesiell anledning? Det er ikke alle utgifter og kjøp man ønsker eller har mulighet til å vente helt til den neste lønningsdagen med. Man kan ikke nødvendigvis alltid låne penger av venner eller familie ut av det blå heller, spesielt om disse kanskje er i den samme klemma selv. I tillegg er det som oftest flaut å spørre sine nærmeste om penger.

I slike situasjoner er et sms lån en ukomplisert og trygg måte å låne penger på, og det kan spare deg for mye ubehag. Dette er ment som et kortsiktig lån mens man venter på penger. I motsetning til tradisjonelle lån går sms lån ut på at du låner mindre summer over kortere tid. Mindre lånesummer er både mer oversiktlige og enklere å ta med i regnskapet, og dette er en trygg og forutsigbar låneordning for deg som har en fast og stabil inntekt på en månedlig basis. Vi i Ferratum Bank tilbyr deg også retten til å angre deg innenfor de første 14 dagene etter at lånet ditt har blitt innvilget.

Konseptet sms lån dukket først opp i Sverige i 2006, og etter mye suksess og mange fornøyde kunder spredde det seg raskt til flere land i Norden. Senere har man også begynt å anvende dette konseptet i forskjellige former, i flere land også ellers i verden. Vi i Ferratum Bank er stolte av å ha vært med på dette fenomenet fra starten, og den lange erfaringen vår sikrer deg en enkel og god opplevelse. Vi tilbyr alle våre kunder lån uten sikkerhet noe som betyr at du ikke trenger å vise til eiendeler med høy verdi som kan tas pant på om du ikke skulle kunne betale tilbake.

Vi jobber for at vanlige mennesker skal kunne få den lille hjelpen man så ofte trenger for å gjøre hverdagen enklere. Alle over 21 år er velkomne til å ta opp et lån hos oss etter at en godkjent kredittsjekk er gjennomført.  Avgjørelsen vår blir gjort på en individuell basis, men er som sagt både rask, enkel og uten strenge krav og mye komplisert arbeid for kundens del. Vi anbefaler deg å gjøre deg kjent med våre vilkår og betingelser før du bestemmer deg. Vår kundeservice kan kontaktes på telefon eller epost, hvor vi står klare for å svare på det du måtte lure på.

Hvordan fungerer sms lån?

Navnet sms lån stammer fra det faktum at man kan få et lån på minuttet ved å sende en tekstmelding. Nå trenger du ikke lenger besøke en bankfilial og gå gjennom en lang og streng prosess for å låne penger, du trenger heller ikke engang å være hjemme. Hos oss i Ferratum Bank har du muligheten til å få lån over nettet, uansett hvor du måtte være eller når du ønsker pengene. Det er i tillegg enklere og mer oversiktlig å ta avgjørelser som dette i komfortable omgivelser. Når du søker om lån trenger du en norsk bankkonto samt BankID for å identifisere deg.

Dette er en sikker måte å vise at du er personen du sier du er, og det forhindrer andre personer fra å svindle deg ved å ta opp et sms lån i ditt navn. Sikkerhet og trygghet er noe vi tar på alvor, og det er viktig for oss at pengene kommer til rett person. Etter at lånet ditt eventuelt har blitt innvilget vil vi sende deg både låneavtale og faktura på epost. Den raske kredittsjekken vår gjennomfører vi ikke bare for å forsikre oss om at vi får lånet tilbakebetalt, men også for å forhindre at du tar opp et lån du vil få problemer med å betale tilbake.

Er du en av mange som synes det virker både komplisert og usikkert å søke lån? Har du hatt inntrykket av at banklån bare er noe man søker om til store ting i livet og alltid handler om digre beløp? I Ferratum Bank er det ikke denne typen lån vi jobber med. Dette er så enkelt og raskt som det er mulig å få det. Du har selv fullstendig kontroll og oversikt over hva du går med på og hva det egentlig innebærer i praksis. Tar du opp et sms lån hos oss får du selv velge summen og perioden på lånet. Vi tilbyr lån på minimum 1000 kr og maksimum 6000 kr, og du kan velge å vente fra 15 opp til 45 dager med å betale tilbake pengene.

Rentene på lånet ditt vil variere etter hvor mye du låner og hvor lenge du ønsker å vente med tilbakebetaling. Velger du for eksempel å låne 1000 kr over 30 dager kommer det i tillegg en rente på 270 kr. Da vil du altså betale 1270 kr tilbake på forfallsdatoen. Om du har denne ordningen men allikevel velger å betale tilbake tidligere enn avtalt blir selvfølgelig rentene også mindre enn først avtalt. For de stundene hvor man gjerne skulle hatt en tusenlapp ekstra er ikke en hundrelapp eller to en stor ekstra utgift når neste lønning kommer.

Hvem tilbyr sms lån?

Ferratum Bank har hjulpet fornøyde kunder i 25 land de siste 10 årene med mikrolån, og dette er noe vi legger stolthet i å være gode på. Et sms lån hos oss er den enkleste og raskeste veien til det lille økonomiske dyttet du trenger i hverdagen. 

Søk nå

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error