4 enkle sparetips til skolestart

08.03.2021#Generelt

På lik linje som at all markedsføring om vinteren sørger for at man vet at julen kommer, så snakker høstkampanjene ofte om “skolestart” og at sommeren er over. Hva betyr skolestart for deg og familien? Uansett om skole er en del av ditt liv eller ikke, så kan du lese 4 enkle tips på hvordan du kan spare penger under tiden. 

 

1. Lag deg gode rutiner og en satt timeplan

Skolestart betyr ofte nye rutiner og tilpasninger til høsten. Husk å sett av nok tid til de mest essensielle tingene som søvn, måltider, lekser, husarbeid og ro mellom dragene.

Søvn er særlig viktig for å kunne yte sitt beste. Det er også viktig og ta seg god nok tid så man slipper å stresse med alt som må bli gjort. Hvis du planlegger dagene godt kan du også spare store kostnader med å for eksempel ikke kjøpe mat på veien.

 

2. Benytt deg av tilbud

Dette er også en god tid å kjøpe mobiltelefon, kalendere, pc og andre ting man trenger. Siden etterspørselen er stor vil de flest tilbyderne forsøke å lokke kunder med gode tilbud. Sjekk sider som prisjakt.no og finn de billigste prisene.

3. Bruk studentrabatten når det er mulig

Hvis du eller noen i familien er student finnes det utrolig mange gode priser der ute. Sjekk gjerne online hvilke produkter og tjenester som tilbyr studenter reduserte priser.

Hvis barnet ditt er student kan det være lurt å la de kjøpe ting selv slik at de får de gode tilbudene.

 

4. Uforutsette utgifter

Det er lett å henge seg opp i ønsket om å starte høsten med det perfekte utstyret, nytt kosthold, nye klær osv. Men det kan fortsatt dukke opp uforutsette utgifter du ikke så komme. Uansett hva skolestart budsjettet ditt ligger på så kan det være lurt å ha en buffer som kan hjelpe deg når de uforutsette utgiftene kommer. 

Og uansett hva «skolestart» betyr for deg, så er dette en gylden mulighet til å komme seg på plass og forberede seg til resten av året.

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: