4 Perfekte Europeiske reisedestinasjoner i vinter

08.03.2021#Generelt

Mens noen mennesker elsker vinteren med sin rekke vinteraktiviteter så er det noen som synes at vinteren bare er mørk og dyster.

Uansett hvilken kategori du passer inn i, så er vinteren en fantastisk tid på året å reise. Enten du vil få mest mulig ut av snøen, eller komme så langt unna som mulig, så presenterer vi nedenfor fire av de beste reisemålene i Europa gjennom vinteren:

 

1. Athen, Hellas

Hvis du ønsker å unnslippe vinteren er Athen et godt valg. Om vinteren er det mindre folkemengder der, og sommerprisene er borte. Dette betyr at du kan nyte byen uten å sprenge budsjettet ditt, eller måtte trenge deg gjennom store folkemengder av turister for å ta et noenlunde anstendig bilde av Akropolis.

Selv om januar fremdeles er den kaldeste måneden i året i Athen, som alle andre steder i Europa, så er temperaturen ganske mild sammenlignet med sentrale og nord-europeiske byer. Det er gjennomsnittlig 10-15 grader i Athen om vinteren.

 

2. Rovaniemi, Finland

Det er bare ett sted i verden som kan hevde å være Julenissens hjem. Rett ved Polarsirkelen i Lappland, Finland, finner du byen Rovaniemi - det offisielle hjemmet til julenissen.

Omgitt av den arktiske villmarken så er Santa Claus Village et eventyr i virkeligheten med butikker, restauranter og kafeer, huskyer og reinsdyr, snøscooterturer og mer.

Og ikke bekymre deg - selv om julen er forbi så er Santa Claus Village åpen hele året (selv om vinteren er den mest spektakulære tiden å komme).

3. Kanariøyene 

På denne tiden av året, kan Kanarøyene virkelig føles som en verden unna. Hvis du prøver å unnslippe kulden så er det ikke noe bedre alternativ enn den spanske øygruppen. Ta for eksempel Tenerife, som i snitt har 21 grader i januar! På Kanariøyene finner du lange, hvite sandstrender, klipper og en rekke aktiviteter som bading, surfing, kajakk og vannski. Ja, alt om vinteren!

 

4. Tallinn, Estland

Når det gjelder bilde-perfekte snødekte byer så er Tallinn på topplisten av steder å besøke i Europa.

Start med en spasertur gjennom den fantastiske middelalderbyen som står på UNESCO`s verdensarvliste. Her kan du beundre tårnene, kirkene, veggene og brosteinsgatene. Det gamle by-torget (Raekoja plats) er spesielt vakkert. Hvis du i tillegg får litt nysnø som ramler ned fra himmelen og sitter ved et vindu med stearinlys så er det en av de vakreste byene du sannsynligvis noen gang kommer til å se.

Hvis du føler deg modig, hvorfor ikke ta et isbad etter at du har slappet av i en av byens mange badstuer? Eller kanskje ta på noen skøyter og besøk skøytebanen på Harju Street.

Sammen med fantastiske restauranter, koselige kafeer og mange flotte museer, er Tallinn en perfekt vinterferie-by.

 

Finansier din reise

Så, hvis du leter etter en plass å reise på vinterferie, uansett hva budsjettet ditt er så kan du få hjelp av et Ferratum Fleksikreditt-lån til å få ferien til å skje.

Fullfør en online søknad på bare få minutter - ingen papirarbeid kreves - og få en lånebeslutning sekunder senere. Det beste er at så raskt søknaden blir godkjent vil pengene være på konto samme dag hvis du søker før klokken 14.00. Så, hva venter du på? Begynn å pakk kofferten i dag! Søk her

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: