5 ferie-destinasjoner for småbarnsfamilier

08.03.2021#Generelt

Mellom jobb og et forsøk på å holde barna opptatt med sommeraktiviteter, kan det være vanskelig å finne tid til å bestille en familieferie. Å finne tid kan føles som luksus.

Frykt ikke - det er fortsatt mye tid. Hvis du fortsatt ser etter en solrik sommerferie, og trenger noen ideer om hvor du skal reise og hva du skal gjøre, fortsett å les!
 

1. Gjerrild Nordstrand, DjurslandDanmark 

Når folk flest tenker på strandferie i Europa, tenker de fleste på Spania, Portugal eller Italia. Gjerrild Nordstrand på Djursland-halvøya i Danmark er imidlertid en vakker og rolig feriedestinasjon for både voksne og barn.

Gjerrild Nordstrand er fint, barnevennlig og perfekt for både bading og soling med fine hvite strender og grunt vann. Det tilbys hytter til utleie på mange familiecampinger, som alle tilbyr en kombinasjon av lekeplasser, trampoliner, minigolf og varme svømmebasseng for både voksne og barn.

 

2. Disneyland Paris, Frankrike

Dette er den mest besøkte fornøyelsesparken i Europa. Siden 1992 har europeerne hatt glede av Disneyland Paris, og med en veldig god grunn - det er "det lykkeligste stedet på jorden".

Oppdelt i fem tematiserte områder med totalt 49 attraksjoner, er Disneyland Paris morsomt for alle aldre. Hold øye med 2-for-1-billetter, samt hotell- og fornøyelsespark- «pakke-dealer».

3. Somerset, Storbritannia 

Når det kommer til en avslappende ferier og vakre omgivelser, er det få steder som er mer drømmeaktige enn Somerset i sørvest-England. Med sine grønne åser og sitt fantastiske landskap, er Somerset et uttrykk for landlig engelsk skjønnhet.

Ta med familien til det spektakulære Secret Valley-tunet. La barna kose med dyrene, eller leke på Black Rock utendørs aktivitetssenter, mens de voksne nyter vinsmaking fra Secret Valley sine egne vingårder.

 

4. Liseberg fornøyelsespark, Gøteborg, Sverige

Skandinavias største fornøyelsespark, Liseberg fornøyelsespark i Göteborg Sverige, gir spenning til alle aldre. Parken tiltrekker nesten tre millioner besøkende årlig, og Liseberg tilbyr noe for alle med 42 turer og attraksjoner.

Liseberg er hjemmet til den verdensberømte trebanen Balder, inkludert andre høydepunkter som europas lengste dykkebane Valkyria og skandinavias raskeste berg og dal bane, HELIX. I mellomtiden vil de små elske Barnas Paradis.

 

5. Lanzarote, Kanariøyene, Spania 

I tillegg til dets vakre kyst og vakre strender, er Lanzarote, en av Kanariøyene utenfor kysten av Vest-Afrika, også et flott reisemål for barn.

Når det gjelder unike opplevelser, tilbyr Lanzarote to fantastiske muligheter. Gå på "månens overflate" ved Timanfaya National Park og se de unike vulkanske landskapene. Eller utforske dybden av Atlanterhavet med ubåt safari som tar besøkende 30m under havet.

Andre populære aktiviteter inkluderer Aqualava og Aquapark - vannparker, og Rancho Texas Lanzarote Park - dyrehage hvor besøkende kan svømme med sjøløver eller se dyr utføre forestillinger.

Så, hvor vil du og din familie ta neste ferie?

 

Hvis du har mangel på ressurser, men vet at pengene kommer inn snart så kanskje et forbrukslån fra Ferratum kan være løsningen? Lese meg om Fleksikreditt her. 

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: