5 Grunner til at du burde reise om høsten

08.03.2021#Generelt

Hvis du fortsatt ikke har hatt høstferie og du og din partner har feriedager igjen, så er høsten en super tid å reise.

Selv om det ofte er regnet som en kaldere sesong å reise enn om sommeren og vinterkulden er på vei, så har reiser om høsten sin egne sjarm.

Uansett om det bare er snakk om en kort helgetur, eller å tilbringe et par uker i utlandet - her er fem gode grunner til å reise om høsten:

1. Billig, Billig, Billig 

Først og fremst så regnes ikke høsten som en “høysesong” slik som sommeren gjør. Derfor finner du ofte gode tilbud og priser på hotell og fly om høsten. Faktisk, så trenger du ikke lete lenge før du finner disse tilbudene. Bare av den grunn at det ikke er høysesong lengre så er det industristandard for hoteller å ha høyere priser under høysesongen og lavere priser resten av året. Videre så har de fleste allerede reist under sommeren som gjør at høsten er den billigste årstiden å reise.

Trenger du et kortsiktig lån for å sikre deg de billigste prisene før neste lønning? Søk her

2. Perfekt temperatur 

Det beste med høsten er at det fortsatt kan være en del sol. Selv om det noen ganger kan komme en varm dag i den sørlige delen av verden så er været som oftest mye mildere om høsten. Dette gjør det blant annet mye mer behagelig å reise på storbyreiser hvor man ofte går mye rundt.

3. Unike landskap

Hvis du liker å være utendørs er høsten en av de vakreste årstidene å være ute. Høsten gir en godbit til alle sanser. Det er en av de fineste årstidene oppe på fjellet når bladene skifter farge og soppen spirer. Man kan gjøre alt fra å gå på fjellturer til å plukke de siste eplene fra trærne. Kanskje ta med kjæresten på en fin sopptur, eller gå i parken og rusle gjennom bladene i alle høstens farger. Høsten er en unik tid på året.

4. Mindre turister = mindre kø

Med færre som reiser om høsten så er sjansen stor for at det blir mindre kø og mindre fult. Med mindre turister blir det selvfølgelig enklere å få gjort mer med mindre stress.

Du får mer tid til å ta fine bilder av Eiffeltårnet, Pantheon og Frihetsgudinnen uten at flere hundre mennesker er med på bildet ditt.

I tillegg så tillater mindre mennesker deg å være mer fleksibel med timeplanen din uten å risikere at det er fullt eller tomt for billetter.

 

 

5. Fantastiske høstmåltider

En annen fordel med å reise om høsten er at du kan gjøre reservasjoner på populære restauranter og få med deg deilige retter som tilhører høsten.

Sopp, gresskar, kål, epler, søtpoteter er bare et par eksempler på delikatesser som høsten byr på.  

Du og din partner burde sjekke ut restauranter som tilbyr spesifikke deilige høstmenyer som dere kan nyte over et glass vin og med litt høstlys i en rolig atmosfære.

Hvor enn veien tar deg denne høsten… 

Hvor enn du bestemmer deg for å reise denne høsten, husk at Ferratum Fleksikreditt kan hjelpe deg med å komme deg dit.

Med hjelp av et forbrukslån kan du få reisen til å skje i dag. Du kan få lånet utbetalt på dagen. Start å pakk tingene dine og fullfør søknaden på nett og få svar i løpet av få minutter.

Så, hvor skal du reise i høst?

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: