5 sparetips om høsten

08.03.2021#Sparetips

Sommeren går mot slutten og det er på tide å komme på rett spor. Vi har satt opp 5 tips på hvordan du kan spare i høst.

 

1. Spar penger i kaldt vær

Nå som det er blitt kaldere ute begynner mange å slå på varmen i huset igjen. Strømkostnadene kan bli dyre hvis man har en dårlig løsning, eller dårlig isolasjon. Mange bruker høsten til oppussing, og da kan det være lurt å prioritere de tingene som vil redusere utgifter på sikt. Hvis boligen er godt isolert vil for eksempel en varmepumpe kunne lønne seg. Undersøk godt hvilken løsning som lønner seg best for din type bolig. Mange velger å ta opp forbrukslån til oppussing. Men da gjelder det å finne en løsning som lønner seg økonomisk på sikt!

 

2. Lag mat hjemme

Høsten er den store suppe-sesongen. Kjøp inn det som finnes av grønnsaker, og lag store gryter med supper som du kan fryse ned. Det er både sunt, god, enkelt og billig. Det kan ofte være minst like hyggelig å ha middagsgjester som å spise ute.

3. Få mest mulig ut av sesongbaserte salg

Å handle utenfor sesongen lønner seg ofte. Mange butikker har store salg på sommerklær nå, og flere butikker tilbyr gode priser på vinterklær for de som er tidlig ute. Hvis det er ting du vet du kommer til å trenge i vinter, så kan det være lurt å abonnere på finn.no eller prisjakt.no for å få de beste prisene så tidlig som mulig uten at du må handle i hast.

 

4.Start julehandelen tidlig

Sommerferien er ofte den dyreste utgiften for de fleste husholdninger. Det siste man tenker på rett etter sommeren er julegavehandel. Men tenk så deilig om du fikk alle gavene til en billig penge lenge før alle andre stresser rundt med julehandelen? Hold øynene åpne for gode salg med familie og venner i bakhodet.

 

5. Selg gamle ting

Har du behov for å rydde opp i gamle ting hjemme? De aller fleste har enormt mye klær, sko, ting og utstyr liggende hjemme som de aldri bruker. Ta en runde og bli kvitt rot og skrot. Du kan få solgt mye på finn.no og Tise-appen. Og det du ikke får solgt kan du gi bort til Fretex eller loppemarked.

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: