6 grunner til å handle på nett

08.03.2021#Generelt

For hvert år som går blir netthandel den mer foretrukne måten å handle på. I følge Eurostat  handlet 68% av internettbrukere i Europa på nett i 2017. 

Det kommer sannsynligvis ikke som en overraskelse at de i alderen 25-34 er de mest aktive netthandlerne (77% av internettbrukerne). Imidlertid er det interessant hvor varierende andelen av netthandlere er rundt om i EU. Netthandelen varierer med alt fra 23% i Romania til 86% i Storbritannia. 

Hvis du har en småbarnsfamilie er det er mange gode grunner til å handle på nett. Her er 6 gode grunner: 

 

1. Beleilig

Som en familie med liten baby, forstår vi at det viktigste er å tilbringe tid med den lille. Å oppdra et barn er ingen lett oppgave. Å finne tid til å ta vare på familien og i tillegg gjøre alt fra handling av mat til kles innkjøp er nesten umulig. Det er her beleiligheten med netthandel kommer inn. 

Muligheten til å handle når som helst og hvor som helst uten å måtte forlate hjemmet er en av de største fordelene med netthandel. Nettbutikker gjør turen til kjøpesenteret eller matbutikken mindre og mindre attraktivt. 

 

2. Tiden er verdifull

Det er ingen bedre måte å bruke tiden din på enn å bruke den med dine barn. Som foreldre er det ikke nok timer i døgnet til å rekke alt, for ikke å snakke om jobben det krever å pleie og oppdra ditt barn. 

Ved å handle på nett kan du spare energi til å gjøre andre ting som krever din tid og energi som ikke kan gjøres på nett. 

 

3. Finn alt du trenger 

Alt du har lyst på og trenger, kan du finne på internett. Nettbutikker har generelt et bredere utvalg av varer enn tradisjonelle butikker. 

Med få unntak blir du ikke begrenset av et lite lager, du kan finne de riktige fargene, eller riktig størrelse når du handler på nett. Det kan være frustrerende å dra hele veien til et kjøpesenter, bare for å så oppdage at de ikke har riktig størrelse eller den fargen du trenger.  

Når du handler på nett kan du også finne uvanlige, sjeldne produkter som ikke finnes i tradisjonelle butikker. 

4. Spar mye 

I tillegg til at det er behagelig, er lavere priser en lokkende faktor for å handle på nett. Siden nettbutikker ikke betaler for et fysiske butikklokaler, har de råd til å selge varer til en lavere pris. 

Mange nettbutikker tilbyr også gratis forsendelse når du bruker over et visst beløp, noe som gjør kjøpet enda rimeligere. Men selv om du fortsatt skulle være pålagt å betale frakt er det fortsatt mer sannsynlig at du gjør et kupp når du handler på nett. 

 

5. Trygt og sikkert 

Mens nettbasert svindel og cyberangrep kan skje når som helst, blir sikkerheten som brukes av nettbutikker og e-handelsplattformer mer og mer effektiv, for å beskytte sikkerheten til transaksjonene. 

Ved å følge noen grunnleggende regler, for eksempel å kjøpe bare fra pålitelige forhandlere, bruke kjøperbeskyttelse for kjøpene dine, og ikke bruke en offentlig datamaskin når du handler, kan du føle deg komfortabel, trygg og sikker når du handler på nett. Denne artikkelen som er publisert på CNET, har noen gode tips for hvordan du kan handle trygt.

 

6. Spesialtilbud 

Hvis de lave prisene ikke var god nok grunn til å handle på nett så kan du ved å abonnere på dine foretrukne nettbutikkers nyhetsbrev, sannsynligvis få tilsendt spesialtilbud med salg, rabatter og til og med gratis frakt, noe som gjør netthandel enda mer attraktivt. Om du skulle havne i en situasjon hvor du rett og slett ikke kan gå glipp av et tilbud, men ikke har ressurser tilgjengelig akkurat der og da, så kan Fleksikreditt være løsningen. Les mer om forbrukslån her. 

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: