De 3 skumleste Halloween destinasjonene i Europa

08.03.2021#Generelt

Amerikanere elsker Halloween. Etter jul og Thanksgiving er det den største feiringen i USA. Faktisk, ifølge The Balance, så slo amerikanere alle rekorder i fjor ved å bruke 9,1 milliarder dollar på å feire Halloween med 179 millioner mennesker som feirer!

Men hva med Halloween over dammen? Vel, med utallige byer som dateres tilbake mange århundrer, hver med sine unike hjemsøkte torg, brosteinsbelagte smug og sin egen mørke historie så tilbyr Europa virkelig det perfekte bakteppet for Halloween.

Så hvis du leter etter et uhyggelig reisemål for å feire Halloween i Europa i år så er dette våre forslag:

 

1. London, England 

Om det er på grunn av brosteinsbelagte gater, gamle kirker eller byens gamle romerske fortid så er London et uhyggelig sted.

London er hjemstedet til Jack The Ripper, Englands mest beryktede seriemorder som antas å ha utført sine grusomme forbrytelser i Whitechapel-distriktet i London i 1888.

Andre skumle steder som er verdt å nevne er The Towers of London som spøkelset til Anne Boleyn sies å hjemsøke, Hampstead Heath hvor det har vært flere rapporter om spøkelses observasjoner inkludert Dick Turpins, og Bankstasjon, hvor observasjoner av "The Black Nun" har blitt hyppig rapportert.

Det er også mer enn noen få påståtte hjemsøkte hoteller i London. Rom 333 på The Langham Hotel har mange rapporter om paranormale aktiviteter. Det sies at Oscar Wildes vandrende spøkelse spiser mellom rom 346 og 362 på Savoy Hotel.

Sørg for å delta i en Jack The Ripper-tur, hvor du kan gå tilbake til de grusomme stegene den beryktede seriemorderen tok. Eller ta en av de mange andre spøkelsesturene som tar deg gjennom gatene, kirkegårder og gamle smug i London.

Frister det med en litt skumlere tur i år? Søk om Fleksikreditt nå og få muligheten til å bestille tur i dag! 

2. Edinburgh, Skottland 

Edinburgh er hjemstedet til det som anses som et av de mest hjemsøkte stedene ikke bare i Storbritannia, men i verden - Edinburgh Vaults (også kjent som South Bridge Vaults).

Edinburgh Vaults er en rekke bueformede hvelv ferdiggjort i 1788 under byen Edinburgh. Hvelvene er kjent blant spøkelsesjegere og spenningssøkere over hele verden, og det har også vært tema for flere TV-dokumentarer.

Det er utallige historier om paranormal aktivitet og observasjoner i hvelvene og til og med troen om at seriemorderne Burke og Hare brukte hvelvene som et lagringssted for legemene de så solgte til medisinske skoler. Husk å bestille din Halloween tur i Edinburgh Vaults!

Andre essensielle Halloween severdigheter i Edinburgh inkluderer Samhuinn Fire Festival - en keltisk festival og hedensk feiring som markerer slutten av høstsesongen og ankomst av vinteren - og de 400 år gamle passasjene og hjemmene til The Real Mary King's Close, hvor beboere var involvert i de beryktede Edinburgh-hekseforsøkene.

 

3. Transylvania, Romania 

Noen mener at Transsylvania sitter på en av jordens sterkeste magnetfelt, og fortellinger om det overnaturlig har vært en del av rumensk folketro i mange århundrer. Det virkelig avgjørende kortet for at Transylvania regnses som en ekte Halloween by er at det er hjemmet til verdens mest berømte vampyr, Dracula.

Den fiktive karakteren Count Dracula skapt i 1897 av den irske forfatteren Bram Stoker, var faktisk inspirert av en av de mest kjente figurer av rumensk historie, Vlad Dracula, eller bedre kjent som Vlad Tepes (Vlad the Impaler). Vlad Tepes var herskeren på forskjellige tidspunkter fra 1456-1462.

I tillegg til et utrolig Halloween utkledningsball er det mange flotte Dracula turer inkludert en tur til Bran Castle (kjent som Dracula's slott) hvor gjestene kan overnatte, samt litterære turer som utforsker Bram Stoker-romanen.

Så, hvor vil du feire Halloween i år?
 

Gledelig Halloween fra Ferratum!

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: