De beste langsiktige kjøpene man kan gjøre på Black Friday

08.03.2021#Generelt

Mer eller mindre alle butikker tilbyr gode rabatter under hele Black Friday-uken, noe som betyr at vi opplever fristelser overalt. Du er ikke alene om å ha kjøpt noe på tilbud som du har angret på dagen etter. Det er nemlig ikke helt uvanlig at store prosenttegn lokker oss til unødvendige kjøp. Ifølge en undersøkelse fra Svensk Handel vil rundt 22 % av alle svensker handle varer på tilbud akkurat denne fredagen. Å bare kjøpe ting som man har glede og nytte av, er lettere sagt enn gjort. I dette innlegget vil vi derfor fokusere på de beste langsiktige kjøpene du kan gjøre på Black Friday.

 

Utrust deg for eventyr i naturen

Friluftsutstyr av høy kvalitet er produkter som varer lenge og som dessuten kan selges videre når du ikke lenger vil ha dem. Det siste året har det dessuten vært en massiv vekst i tendensen til å oppsøke naturen. Stadig flere trives ute i det fri, og da trenger vi også solid utstyr. Friluftsutstyr er ofte dyrt og passer derfor utmerket å kjøpe i forbindelse med Black Friday. Telt, ryggsekker, ski og skøyter er eksempler på utstyr det går an å lete litt ekstra etter. Om du kjøper produkter av høy kvalitet og tar godt vare på dem, vil det dessuten være en god investering.

 

Invester i en klassiker

Kjente og tidløse designklassikere er en annen utstyrskategori det er mulig å investere i. Det finnes massevis av designere som har laget riktige klassikere opp gjennom årene, for eksempel porselenet Berså fra Gustafsberg, Stringhyllan eller Margaretaskålen fra Rosti. Sørg for å spare noen hundrelapper på Black Friday og invester i en klassiker som vil føles helt riktig mange år fremover. Det samme gjelder moteklassikere: husk å investere i en riktig flott lærveske som bare blir finere med årene, eller en ordentlig vinterkåpe i klassisk snitt som føles like moteriktig om fem år.

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: