En livbøye som holder deg flytende

Thea er 24 år og bor sammen med datteren sin, i en liten leilighet i Oslo. Til daglig jobber hun som danser – en jobb hun elsker over alt på jord. Helt siden hun var liten, og sto foran speilet i stuen til foreldrene, har dansen vært et fristed, der hun kan uttrykke følelsene sine. Den får henne til å glemme alt annet!

 

Livets små krumspring

Thea er blant de mange tusen ansatte i kreative yrker som opplever at inntekter og utgifter er vanskelige å planlegge. Oppdragene kommer gjerne i rykk og napp, og honorarene blir ofte utbetalt med ujevne mellomrom. Ofte kommer pengene inn etter at en regning har forfalt.

Thea har flere ganger opplevd at det kan det være vanskelig å holde hodet over vannet – selv om hun har spart seg opp til en økonomisk buffer. Særlig kan det være vanskelig dersom det kommer mange uforutsette regninger.

– Ofte må jeg vente i noen uker på neste danseoppdrag. Selv om jeg vet at inntektene vil komme, ønsker jeg jo å betale dem innen fristen. I slike ekstra trange måneder er det fint å kunne få litt økonomisk hjelp til å få unna regninger som dukker opp, sier Thea.

 

Lån så lite du kan!

Et lån fra Ferratum kan være en slik livbøye, som gjør at du holder deg flytende i økonomisk trange tider. Ved å låne så lite du trenger, men nok til at det monner, kan du få hodet over vannet og få unna det nødvendigste. 

Det er lett å søke på nettet, søknaden blir raskt behandlet og svar på søknaden får du i løpet av ett par minutter. Du kan låne opptil 30.000 kroner, der du selv kan styre hvor mye du vil ta ut av gangen. Du betaler kun for de pengene du tar ut. Og jo raskere du betaler dem tilbake, desto mindre betaler du totalt i rente*

Lite beløp, stor hjelp

Thea har denne gangen fått et lån på 10.000 kroner. Det er akkurat nok til å få hodet over vannet, forteller hun. Dessuten har hun laget en plan for tilbakebetaling, og hun vet med seg selv at hun har råd til å betale det tilbake i løpet av kort tid.
– For meg er det viktigste at jeg kan stole på banken jeg låner penger av – at jeg kan få raskt hjelp, og at det ikke kommer noen ubehagelige overraskelser. Slik at jeg slipper å bekymre meg for tannlegeregningen på kjøkkenbordet, og kan konsentrere meg fullt om dansingen, sier Thea.

 

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: