Et verktøy for å nå dine mål

Kjæresteparet Anne (30) og Trond (32) kjøpte i høst sin aller første leilighet sammen. De valgte å bosette seg i Drammen, slik at de kunne realisere boligdrømmen som var vanskelig å oppnå i Oslo.

 

Rik på opplevelser

Etter noen måneder med oppussing og møbelkjøp, hadde de lyst på en ferie vekk fra malerkoster og fargeprøver. De hadde lenge lekt med tanken om å reise tilbake til Hellas, stedet der de møtte hverandre for aller første gang. 

De visste av erfaring at prisene kom til å stige til værs i sommerperioden og ønsket derfor å bestille så tidlig som mulig. På grunn av boligkjøpet hadde de imidlertid ikke fått fylt opp reisekassen så mye som de skulle ønske.

- Vi kom over et tilbud på en feriereise, som var veldig godt. Vi visste jo at prisen kom til å stige til det dobbelte innen feriepengene kom inn på kontoen. Vi syntes det var synd å skulle la et sånt røverkjøp gå fra oss, men på grunn av andre utgifter hadde vi ikke økonomien til å betale dette der og da, forteller Trond.  

Ettersom feriepengene kommer først i juni, så det mørkt ut for ferieplanene, for Anne og Trond.  Helt til de kom på hvordan de kunne løse problemet.

Hvordan spare penger med forbrukslån?

Med et kjapt og lite lån slapp Anne og Trond å vente til prisene hadde steget til det dobbelte, og kunne spare penger på å kjøpe ferien når den var på det rimeligste. Lånet ble et ideelt verktøy for å kunne nå et kortsiktig finansielt mål de ikke hadde midler til, der og da.

Å søke lån hos Ferratum er en lettfattelig og oversiktlig prosess. Søknadsprosessen tar maks fem minutter og du får svar med en gang. Du kan låne opptil 30.000 kroner, der du selv kan styre hvor mye du vil ta ut av gangen. Du betaler kun for de pengene du tar ut. Og jo raskere du betaler dem tilbake, desto mindre betaler du totalt i rente*

Se videoen om hvordan få lån fra Ferratum her: Fleksikreditt

 

Hjelp til å realisere drømmer

Anne og Trond tok opp et lån på 15.000 kr, slik at de fikk dekket pakketilbudet med fly og hotell. De visste begge at det kom ekstra penger inn på konto før de skulle reise og kunne derfor puste lettet ut.

- Dette ble den perfekte løsningen for oss. Vi fikk kapret årets sommerferie til en lav pris og kan nå reise med god samvittighet. Nå gjenstår det bare å planlegge hva vi skal gjøre på turen, legger Anne til.

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: