Gamle økonomiske problemer? Se nye muligheter!

Hva skjer hvis du får en gylden mulighet til å delta på en eksklusiv workshop som du har ventet på i årevis, men ikke har råa? Hva gjør du? Gir du fra deg muligheten?

Øyeblikket du innser at noen muligheter bare er for gode til å la passere, forsøker du å sikre deg et lån fra banken din for å dekke utgiftene relatert til workshopen. Men på grunn av et lite økonomisk problem du hadde noen år tilbake med et kredittkort får du ikke innvilget lånet. Hva gjør du nå, og hva er dine alternativer?   

Sjekk om du kvalifiserer for Fleksikreditt her

 

Dilemmaet

Penger kan være et kraftfullt verktøy som åpner dører og gir muligheter. Så hvis du har det som ofte kalles «dårlig kreditt», er det ikke alltid like lett å få de samme mulighetene.  

Det kan føles som et dilemma. Hvordan skal du noen gang komme deg opp og frem?

Et velkomstalternativ 

Hvis du har såkalt dårlig kreditt så er Ikke dette noe problem. Ja, du leste riktig, det er muligheter for kortsiktige lån til tross for dårlig kreditthistorie. Du har kanskje hatt problemer i fortiden, og det er greit. 

Velkommen til Ferratum; Vi streber etter å si ja når andre banker eller finansielle institusjoner sier nei. Vi er ofte i stand til å gi kortsiktige lån til personer med dårlig kreditthistorie.

 

En positiv ny start

Vi forstår at det å låne penger er mer enn bare en finansiell transaksjon – det er et forhold man bygger basert på tillitt og pålitelighet. I Ferratum er alle velkommen.

Hvis du har lav kreditt-score og du trenger tilgang til pengene for en kortsiktig løsning kan det hende at du kvalifiserer til å få Forbrukslån.

Med forbehold om godkjenning kan vi starte med et lite lån. Hvis alt går bra, og du betaler tilbake lånet i tide kan vi muligens øke din låneramme etter behov. 

Fyll ut en søknad nå og finn ut om du kvalifiserer på få minutter! Så raskt søknaden din er godkjent får du tilgang på pengene i løpet av få timer. 

 

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: