Hvordan spare penger i 2019?

08.03.2021#Sparetips

Tenk om du kunne spare mer penger, uten å tjene mer? Svært ofte sløser folk med det daglige pengeforbruket. Og det er vanligvis småtingene som lager hull i budsjettet. Du kan gjøre så mye mer med de pengene ... Dette er grunnen til at vi har forberedt noen sparetips til deg i 2019:

 

Invester i noe du sparer på i lengden

Kjøp en kaffemaskin i stedet for å bruke 5o kr på kaffe hver dag

En kaffemaskin og litt ekstra innsats daglig kan være en fin måte å spare penger på det "daglige rituale". På toppen av det kommer du til å få gleden av å kunne prøve nye typer kaffe, eller lage en deilig kokosnøtt-mandel-melk kaffe.

 

Vær mer aktiv

Å gå er ikke bare gunstig for helsen din, det er også et alternativ til å bruke penger på offentlig transport eller bensin til bilen din. Selvfølgelig vil du ikke kunne gå overalt, spesielt hvis du bor i en storby. Å gå kan være utrolig deilig, men hvis det regner skikkelig, eller er storm ute så er det ikke alltid like tiltalende. Sykling kan være løsningen for å få det til å gå litt raskere frem. I noen tilfeller kan sykling selv være den raskeste måten å komme fra punkt A til punkt B.

 

Den forferdelige vanen

Hvis du er en sigarett-røyker, eller snuser er 2019 en flott tid å slutte. Det høres lettere ut enn det er, men det lønner seg definitivt. Bortsett fra årene som blir lagt til livet ditt, vil det bli ekstra penger lagt til også. Prøv å sette av pengene du ville bruk hver dag for sigaretter, uansett om du er i en pakke eller ikke. Du får en visuell fremstilling av pengene du bruker til å ødelegge helsen din. Et annet tips kan være å laste ned «SLUTTA- appen». Som daglig sender gode råd og tips, samt at du ser pengene spart inne på appen. 

Matlaging er flott!

Begynn å lage mat istedenfor å spise ute - det er sunnere, og det er en avslappende, uansett om du gjør det alene, med venner eller din kjære. Du kan lage noen fantastiske retter som er både enkle, billige og gode. Her finnes det også utallige nettsider og apper som kan gi deg gode tips på billig og sunn mat. 

 

Planlegg budsjettet ditt

Har du noen gang tenkt på hvorfor et selskap må ha en regnskapsfører? Har du noen gang tenkt på hvorfor store selskaper har budsjetter som er tildelt til hver avdeling? Du må alltid ha kontroll over pengene dine, ellers risikerer du å bli kontrollert av dem. Pass alltid på at du ikke går av skaftet med hensynsløs bruk av penger på ting du ikke trenger.

 

 

Unngå betaling med kort

Hvis du virkelig ønsker å kontrollere pengene dine, vil du helst også se dem. Det er lett å bruke mye penger når alt du ser er et plastkort. Når du faktisk ser hvor mye du bruker, vil det være mindre sannsynlig at du bruker penger på ting du ikke trenger.

 

Til slutt

Forbrukersamfunnet ønsker at folk kontinuerlig skal kjøpe. Du ser annonser overalt, og i slutten av måneden sitter du der og lurer på hvordan du har klart å bruke så mye uten å gjøre mye. Det ville være bedre å spare penger og spare de til mer meningsfulle ting.Uforutsette utgifter kan selvfølgelig dukke opp uten at man kan planlegge det. Vaskemaskingen kan gå i stykker, eller man kan få tannpine på en søndag. I slike tilfeller kan man få bruk for et forburkslån. Med Fleksikreditt kan du ta ut akkurat det beløpet du trenger, og du betaler kun renter på beløpet du tar ut. Du kan betale tilbake i mindre beløp, eller alt på en gang. Søk her.

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: