Topp 10 reisedestinasjoner 2019

08.03.2021#Generelt

I de senere årene har  lavpris på fly økt betraktelig. Økningen av billige flybilletter muliggjør reising utenlands for de med lavere inntekt også. Vi ønsker å dele noen tips på hvordan du kan finne de beste prisene til de mest populære reisedestinasjonene i 2019:

1 Wadi Rum, Jordan

Wadi Rum er også kjent som „the Valley of the Moon” og er den største dalen i Jordan bestående av sandstein og granitt. Dalen viser frem Romersk arkitektur og et enestående landskap. Hvis du har sett filmen Laurence of Arabia fra 1962, så vet du hva jeg snakker om. Kamel- og hestesafari og luksus camping retreats har gjort dette til en av de mest populære destinasjonene. 

2 Hellas

Hotellene ved stranden i Hellas har alltid vært en del av topplisten. Det er digg vær, god mat, strender og klart vann samt trivelig lokalbefolkning. Favorittplasser: Lefkada, Santorini og Rhodes.

3 Dubai, UAE

Dubai er den største byen i United Arab Emirates (UAE). Du kan forvente varmt vær hele året, fremtidsinspirert arkitektur, og en kosmopolitisk befolkning hvor bare en liten andel er UAE-statsborgere. Mest Imponerende bygg og konstruksjoner er Burj Khalifa or Burj Al-Arab  som er kjent som varemerkene til denne «fremtidsbyen».

4 Bali

Bali er en øy som er del av Indonesia. Det er en enormt vakker øy, og den mest populære øya hvor 80% av økonomien er drevet av turisme. TripAdvisor navnga Bali som verdens nummer en destinasjon i sin Traveller’s Choice award.

5 Maldivene

Republikken Maldivene, er en øygruppe med 1,192 koralløyer som ligger omtrent 1000 kilometer sør for det asiatiske kontinentet. Det var en relativt ukjent destinasjon inntil få år siden. Øyens eksotiske landskap, varme, klima og vakre utsikter gjør dette til det perfekte paradis.

6 Mauritius

Republikken Mauritius er en øy nasjon lokalisert i det indiske hav i nærheten av Afrika. Her kan turister nyte avslappende dager på eksotiske strender. Hvis republikken Maldivene er for flat for deg så er Mauritius et bedre alternativ. Tropisk natur kombinert med bratte fjell skapt av vulkaner.

7 Israel

Israel har lenge vært en slags religiøs reisedestinasjon for pilegrimer som ønsker å besøke det hellige land av jerusalem. Israel sitt milde klima, sin gode mat og billige flybillettter samt de tre store byene Tel Aviv, Jerusalem and Haifa gjør dette til en attraktiv destinasjon som du ikke burde gå glipp av i 2019.

8 Thailand

Enten du ser etter eksotiske strender, kultur eller storby så har Thailand alle tre. Hovedatraksjonene i Thailand inkluderer hundrevis av tropiske øyer, arkeologiske områder, templer og storbyen Bankok.

9 Puerto Rico

Puerto Rico er en destinasjon som ble mindre populær etter orkanen for nesten to år siden. Nå er det vekst i turismen igjen. Vakker natur og eksotiske omgivelser er det som trekker turistene hit.

10 Tyskland

Tyskland er det mest velstående landet i Europa, og har flere byer som er verdt å besøke. Byer som  Munchen, Berlin, Frankfurt, Koln eller Hamburg har rik historie, kultur og den beste øllen du kan drikke.

 

Nå som du har fått litt inspirasjon til hvor du kan reise i 2019 er det på tide å bestille. Finn.no, momondo, Skyscanner eller Kiwi.com er gode tilbydere av lavprisfly. Noen ganger har flyselskapene begrensede tilbud, som for eksempel Norwegian som ofte tilbyr 8-timers tilbud. Hvis du finner et slikt tilbud, men fortsatt venter på lønning, kan du benytte deg av Fleksikreditt og bestille din reise i dag. Husk at jo raskere du betaler tilbake lånet, jo lavere blir rentekostnadene. 

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: