Kundeservice

Besøk vårt hjelpesenter og se om du finner svar på ditt spørsmål.
 

Kontaktinformasjon

Kundeservice:

Åpningstider kundeservice:
Hverdager 09.00 - 17.00

E-post: kundeservice@ferratumbank.no

Fakturaavdeling: 

Åpningstider fakturaavdeling:

Hverdager 09.00 - 17.00

Fakturaavdelingen er stengt på alle røde dager.

E-post: faktura@ferratumbank.no

Adresse:
Ferratum Bank p.l.c
ST Business Centre 120
The Strand, Gzira
GZR 1027, MALTA
VAT: MT 2101-8613
tel. +356 20 92 77 00

 

Vi i Ferratum Bank p.l.c. oppfordrer våre kunder til å kontakte oss med tilbakemeldinger og vil undersøke og løse eventuelle problemer som måtte oppstå innenfor de tidsfrister som er oppgitt i avtalen med kunden. Ta kontakt med oss ​​på customersupport@ferratumbank.com eller via post på Ferratum Bank p.l.c., ST Business Centre 120 The Strand, Gzira GZR 1027, MALTA VAT: MT 2101-8613 for eventuelle spørsmål eller tilbakemelding du måtte ha.
 
Dersom kunden har kontaktet Ferratum Bank p.l.c. med hensyn til en klage og ikke er fornøyd med mottatt svar, eller det ikke ble inngått avtale med Ferratum Bank plc, har kunden muligheten til å sende inn en klage skriftlig direkte til Arbiter for finansielle tjenester i Malta på: Office of the Arbiter for Financial Services in Malta at: The Office of the Arbiter for Financial Services, First Floor, Pjazza San Kalcidonju Floriana FRN 1530, Malta or www.financialarbiter.org.mt EU-kommisjonen sørger også for en plattform (ODR) som tilrettelegger for tilgang til alternativ tvisteløsning (ADR). ODR-plattformen tillater forbrukerne å sende inn sin klage via et nettsted som vil videresende klagen til den korrekte enheten for alternativ tvisteløsning. For mer informasjon om ODR-plattformen, besøk: http://ec.europa.eu/odr 

 


Våre lånevilkår samt den Standardiserte europeiske opplysningen om forbrukerkreditt (SEF) finner du ved å trykke på lenkene nedenfor: