Lånekalkulator

Ved hjelp av vår lånekalkulator, kan du beregne kostnaden for ulike lånebeløp. Bruk slideren for å velge antall dager du ønsker lånet. Lånekalkulatoren beregner deretter renten, og i kolonnen til høyre ser du hva lånet koster totalt.

 

Lån opptil 30.000 kr uten sikkerhet!

Uttaksbeløp

Fleksikreditt | Ferratum

Månedskostnad fra: 500 kr

 

 

Se betalingsplan eksempel

Lag et budsjett og få oversikt

Hvor mye kan jeg låne? Dette er egentlig et spørsmål du selv enklest kan besvare. Du bør se på lånebeløp i forhold til hvor mye du tjener hver måned. Dette gjør du enklest ved å lage deg et budsjett, og få oversikt over de utgifter du har, som for eksempel husleie og strøm. Enkelte faste utgifter kan variere med noen kroner, og man kan da bruke en gjennomsnittssum for å gjøre prosessen enklere. Se deretter på hvilke løpende utgifter du har, saker som mat, klær, toalettartikler, aviser osv. Når du legger sammen disse to postene vil du ha en oversikt over alle utgifter pr måned. Vi anbefaler å også legge inn en "buffer" som er ørmerket uforutsette utgifter, som når bilen må på verksted, tannlegebesøket blir dyrere enn forventet eller lignende.

Trekk dine totale månedlige utgifter fra din utbetalte månedsinntekt. De pengene som da er igjen vil vise deg hvor store ekstrautgifter du tåler. Viser det seg at du enkelt kan betale lån og renter er det ingen grunn til at du ikke kan ta opp en Fleksikreditt hos Ferratum Bank. Er du usikker må du gjerne bruke vår lånekalkulator, som vil gi deg en oversikt over månedlige avdrag og total kostnad for lånet innenfor nedbetalingstiden. Når du har fått oversikt over den økonomiske situasjonen, og ønsker et lån - send en søknad, og lån penger til det du trenger.

 

Derfor foretar banken en kredittsjekk

Når du lurer på hvor mye du kan låne, er det en viktig faktor som kan spille inn på lånesummen. Alle lånegivere foretar en kredittsjekk som en del av søknadsprosessen. Dette er en vurdering av økonomien din i forkant av et eventuelt lån. Kredittsjekken har to viktige aspekter. Den skal sikre at du ikke får mer i lån enn hva du har mulighet til å betale igjen, Samtidig er det en sikkerhet for banken for at du faktisk er i stand til å betale ned lånet. Denne sjekken utføres av kredittsjekkselskaper på oppdrag av forskjellige banker, blant annet for oss. Når du søker et usikret lån fra Ferratum Bank er det oftest en ting ved kredittvurderingen som kan påvirke lånesøknaden din. Det er dersom du har betalingsanmerkninger.

En betalingsanmerkning får man om en har uoppgjorte økonomiske krav som er gått til inkasso. De uoppgjorte kravene gjelder ikke kun for andre lån eller kredittkortgjeld, men det kan være alt fra ubetalte telefonregninger til et uoppgjort kjøp av varer. Har du tidligere hatt en anmerkning, men gjort opp for deg, skal betalingsanmerkningen slettes automatisk. Lån penger raskt og enkelt ved å fylle inn vårt søknadsskjema online.

Digital søknadsprosess

For å kunne få innvilget lån hos oss, må du være minst 20 år, ha BankID og ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger. Du kan søke om lån 24/7 - vi holder alltid åpent. Fyll inn de opplysningene du blir bedt om på vårt søknadsskjema, signer med BankID og send. 

Ansvarlig utlåner

Stiftet i Helsingfors, Finland, finner vi nordiske verdier som tillit, ærlighet, pålitelighet og bærekraft i hjertet av vår virksomhet.

 

Vi tror at en transaksjon er mer enn bare økonomisk - det er en gjensidig utveksling bygget på tillit.

 

Som en ansvarlig utlåner forsøker vi å overholde ansvarlige markedsføringsrutiner og for å sikre at all informasjon vi tilbyr til våre kunder, er oversiktlig og nøyaktig.

Vår prosess for godkjenning av lån er basert på en sofistikert scoring-modell vi har utviklet over flere år. Vi baserer våre utlånsbeslutninger på en nøye vurdering av lånerens økonomiske stilling, deres evne til å tilbakebetale lån, og om lånerens krav og mål vil bli oppfylt av lånet.

Selv om vår godkjenningsprosess for lån bare tar få minutter, er det tatt hensyn til ulike faktorer for å sikre at lån ytes på grunnlag av etisk resonnement.

Skulle våre kunder få problemer med tilbakebetalingene, er vi alltid klare for å diskutere og utforske alternativer sammen.

 

Les mer om Ferratum Group

 

Søk nå

 

Låneeksempel Ferratum Fleksikreditt: Et lån på 30.000 kr med 199,87%  effektiv rente, har en kostnad à 18.687,59 kr dersom det betales tilbake i like store avdrag over 12 mnd, nominell rente 115% p.å., Totalt 48.687,59 kr